Cautare

1364 de rezultate pentru "anularea contractului" (5.24 secunde)
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, declara ca proiectul contractului de privatizare BCR "imbina interesele tuturor, ale investitorului strategic, ale statului roman, ale institutiilor financiare internationale si ale celor ce vor ramine actionari minoritari, incercind ca in acest proces interesele lor sa nu fie neglijate ".
Ministerul Economiei si Comertului ii avertizeaza pe coreenii de la Daewoo Craiova ca daca in doua saptamani nu vor renunta la tergiversarea semnarii contractului de preluare, negocierile vor fi oprite, ne-au declarat surse din cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).
In opinia brokerilor, in urma publicarii contractului de privatizare a BCR, probabil, investitorii au avut confirmarea ca nu exista clauze care sa defavorizeze cele cinci SIF, ca actionari minoritari. ... Conform contractului, Erste Bank s-a angajat sa listeze actiunile BCR la bursa in termen de trei ani de la privatizare.
OMV este de acord cu publicarea contractului de privatizare a Petrom cu o singura conditie: ... Potrivit acestuia, publicarea contractului de privatizare a Petrom ar trebui "sa afecteze nu numai Petrom, ci si celelalte companii".
MFP va desemna reprezentanti ce vor participa, ca observatori, la etapele ulterioare publicarii anuntului de incredintare a lucrarilor sau serviciilor, pana la semnarea contractului de achizitie publica.
Cesionarea poate fi realizata numai cu anuntarea agentiei de turism semnatare a contractului. ... Pe de alta parte, agentiile de turism sunt obligate sa furnizeze clientilor, in scris, pentru incheierea contractului, informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, caracteristicile si categoria acestora.
Totodata, ei vor beneficia de instalare gratuita, indiferent de durata contractului. ... In cazul in care clientii vor prefera sa inchirieze modemul, ei vor beneficia de reducerea chiriei cu 50 la suta, indiferent de durata contractului.
Tariful pe gunoiul depozitat la rampa ecologica nu bate cu calculul stabilit in caietul de sarcini, parte integranta a contractului de asociere dintre primarie si Eco Sud.
Ministerul Finantelor va supune verificarilor toate etapele procesului de achizitii publice, de la publicarea anuntului de participare, la atribuirea si semnarea contractului. Controalele vor fi instituite pentru lucrarile a caror valoare este cuprinsa intre 40.000 si 250.000 de euro, in functie de tipul contractului.
Dupa ce edilii vor decide rezilierea contractului cu firma italiana, este nevoie de organizarea celei de-a doua licitatii pentru alegerea viitorului constructor.
Unul din punctele de discutie comune, pilonul pentru un prim pas in aceasta aliniere la standarde internationale, este restructurarea operatorilor si punerea pe baze comerciale a relatiilor acestora cu autoritatile, prin intermediul contractului de concesiune.
Forma finala a contractului de privatizare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) va fi analizata maine in sedinta de guvern, a declarat Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, citat de Mediafax.
Discutiile cu sindicatul au condus la stabilirea pachetului de compensatii, pe baza contractului colectiv de munca.
Partile pot conveni ca data aplicarii clauzelor negociate sa fie ulterioara zilei de inregistrare a contractului.
Potrivit noilor dispozitii ale Contractului colectiv de munca la nivel national, partile contractante trebuie sa recunoasca si sa accepte pe deplin ca sunt egale si libere in negocierea contractului si sunt obligate sa respecte in totalitate prevederile acestuia.
"In baza contractului de solidaritate, angajatorul de insertie va incheia cu tanarul un contract de munca pe durata determinata egala cu cea a contractului de solidaritate", a adaugat Daniela Neagoe.
Permisul de sedere in Danemarca nu se acorda pe o perioada mai lunga decat perioada contractului de munca.
Permisul de sedere in Danemarca nu se acorda pe o perioada mai lunga decat perioada contractului de munca.
Acestia ne-au declarat, ieri, ca nu este corect modul in care au fost determinati sa semneze rezilierea contractului incepand cu 2 iunie.
FSS Metarom a solicitat sindicatelor de la unitatile afiliate la federatie, printre care se numara si cel de la ArcelorMittal Galati, sa transmita informatii privind modul de salarizare a angajatilor in vederea stabilirii strategiei de negociere a clauzei salariale a Contractului Colectiv de Munca din acest domeniu.
google-analytics.com