Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (3.52 secunde)
Alimente anti-hipertensiune: ... In plus, brocoli mai contine o enzima cu proprietati anti-cancer si anti-inflamatorii. Avocado. Plasat la granita dintre fruct si leguma, avocado contine antioxidanti si vitamine, nu ingrasa, previne imbatranirea prematura a celulelor si reuseste, totodata, sa mentina la valorile normale colesterolul din sange.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere.
Cei care folosesc motorul de cautare pentru medicamentul anti-colesterol au suferit de hiperglicemei (nivel ridicat al zaharului in sange) in cursul urmatoarelor 12 luni si au cautat pe Google un anti-depresie cu scopul de a limita efectele negative ale medicamentului anti-colesterol.
Pornind de la acest fenomen, cercetatorii americani au incercat sa raspunda la intrebari legate de cum pot fi convinsi parintii anti-vaccin sa-si imunizeze copiii.
Vaccinarea anti-HPV reprezinta o urgenta pentru Romania, aflata pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin.
Da, este o arsura chimica controlata cu un agent farmacologic special ales de catre medicul specialist pentru a corecta problema de fond, fie ca vorbim de pigmentare, semne reziduale (post acnee) sau anti imbatranire.
In zilele de 17-18 decembrie marsul anti-comunist se intinde pe strazile centrale ale orasului si incep sa apara si baricadele, se instituie ceea ce s-a numit atunci o „stare de libertate”.
Legea anti-specula va ajunge saptamana viitoare pe masa premierului Ciuca. ... Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a vorbit despre stadiul in care se afla legea anti-specula.
Din acest motiv coalitia anti-presedinte se da de ceasul mortii pentru a-l discredita pe Traian Basescu, iar democratii au anuntat natiunea ca si-au propus sa scape tara de sistemul ticalosit sustinut de Tariceanu si "Noua Coalitie".
Romania va primi un nou sistem modern anti-drone Armata Romana se va apara de dronele rusesti cu un sistem de la un stat partener NATO si-a dat acordul pentru transferarea sistemului anti-drone Romaniei
Senatorul PSD s-a lansat in critici dure la adresa actului normativ aflat in dezbaterea Parlamentului si a precizat ca acesta este anti-constitutional, anti-democratic si ne-european.
Curtea Constitutionala a admis ieri contestatia PD, astfel ca modificarile operate in urma cu doua saptamani de coalitia anti-Basescu - prin care presedintele putea fi demis mai usor prin referendum - nu intra in vigoare.
Revenind la problemele social-democratiei in Romania, dupa 20 de ani de la caderea lui Ceausescu, la alegerile presedentiale, a revenit tema anti-comunismului. Intr-o oarecare masura, acest discurs anti-comunist, aplicat lui Mircea Geoana, a avut efecte.
Doamna Merkel a amintit despre efectele crizei economice asupra Romaniei si a spus ca in aceasta tara sunt aplicate acum masuri anti-criza destul de dure.
Celor care fac asemenea comparatii si ajung la concluzia ca acum ar fi "mai grav", "mai mult" sau, cu alte cuvinte, "mai ilegal" sau "anti-constitutional", le aduc un singur contra-argument: cu siguranta este "mai putin anti-democratic".
Apel anti-Basescu al intelectualilor romani Lista intelectualilor anti-Basescu, care au semnat Apelul catre UE Acad. Prof. dr. Nicolae Anastasiu, professor emeritus;
fara acele masuri, romanii nu ar fi trecut rapid peste criza economica grea in care se afla • Masurile au permis ca in 2011 romania sa aiba o crestere economica de 2,2% • In mod constient, si eu si guvernul ne-am asumat costul politic, stiam ca orice masura la jumatate, nu ne ducea decat la o intarziere a redresarii tarii • Va ramane dvs, celor care azi aveti increderea poporului, sa faceti acesti ultimi pasi pentru ca pe cele trei directii Romania sa reuseasca sa se integreze • Am convingerea ca si declaratiile au rostul lor • Vreau sa va spun un lucru care nu e debun augur, si plec de la o realitate • Am mai avut partide mici care prin declaratiile liderilor pareau a fi anti-occidentale, NATO, UE • Cand astfel de declaratii vin de la nivelul liderilor unor partide mari, ele slabesc energia si vointa poporului de a se vedea integrat in UE • Apelul meu la dvs, liderii acestei tari, este la responsabilitate in declaratii pentru ca nu aveti in spate un partid de 3%.
Ulterior, din ianuarie 2017, Presedintele si-a organizat propria sa structura anti-constitutionala, pregatita sa organizeze de sine statator actiunile insurectionale si anti-constitutionale, astfel cum au fost prezentate la TITLUL III.
Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica. El a declarat in mai multe randuri - in timpul discutiilor despre anuntata demisie a premierului - ca Tariceanu trebuie inlocuit cu Theodor Stolojan, dar numai dupa ce sunt rezolvate toate urmarile inundatiilor.
google-analytics.com