Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (4.63 secunde)
Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
Bogdan Chirieac) Campania de demitere a dezvaluit sistemul pe care presedintele Traian Basescu l-a creat in ultimii opt ani: ... Masinaria infernala - compusa din Parchet si o parte dintre judecatori, servicii secrete, Curte Constitutionala si CSM - a intrat direct si deschis in lupta politica.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
dialogul a avut loc la Realitatea TV, in cadrul emisiunii realizata de Eli Roman - "Realitatea zilei", la care am participat aseara, de la ora 21.00. ... Poate ca dl Ivan nici nu avea ce sa raspunda in mod concret.
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. Mircea Diaconu a demisionat din PNL, dupa ce liberalii au fost fortati de o decizie a ANI sa-l scoata de pe lista candidatilor.
Antena 3 informeaza: ... Gabriela Firea a declarat, ca "in afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai are ce respecta". "In afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai am ce respecta.
Azi, el este invitat la Antena 3. ... In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. Nascut in 1971, Mihalache a fost dupa Revolutie jurnalist la ziarul Azi. ... In perioada guvernarii CDR a condus departamentul de analiza politica al ApR.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD.
Ministerul Turismului a finalizat ieri evaluarea ofertelor depuse in cadrul licitatiei deschise pentru achizitia serviciilor de realizare a campaniei interne "Turist in Romania", a anuntat ministrul Elena Udrea (foto).
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. ... A fost o despartire in mod amiabil intre cele doua parti", a spus Andreea Cretulescu.
Jurnalul National a publicat articolul "Boc a refuzat salvarea economiei ca sa nu dea satisfactie PSD", pe care il puteti citi in continuare.
Cotidianul.ro publica articolul "Razboi in varful penitei: ... Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com