Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (7.46 secunde)
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala. Puteti citi in continuare prima parte a interviului acordat AGERPRES. ... Aproape jumatate din viata ati trait in presa.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
Sorin Oancea ar urma sa renunte la functia de vicepresedinte al Grupului Grivco pentru a prelua conducerea televiziunii lui Bobby Paunescu, B1 Tv, in timp ce Radu Moraru ar urma sa lucreze pentru noua televiziune a RCS&RDS, unde ar putea ocupa functia de director general.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DETOXIFIERE", pe care il puteti citi in continuare. ... Cei care nu (mai) sunt in PD-L mentionati aici fac parte tot din modelul de succesuri fata de care am incompatibilitate pana la greata.
De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR. ... In prezent, Adelin Petrisor este angajat permanent al TVR.
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
"Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri" Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. Cu toate acestea, in copilarie, Niels Schnecker se visa medic. Pana la indeplinirea visului sau, in liceu, a prestat la munca de jos.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Antena 1 informeaza: ... Trei somitati in Economie sustin ca ne aflam la un pas de o noua conflagratie Trei somitati in materie de economie vorbesc despre un posibil razboi. Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
nici in gluma publicul nu mai vrea Basescu (Autor : ... Am incercat, astfel, sa protestam impotriva inchiderii Antena 3. ... Cu toate acestea, multe reactii postate de cititori au fost critice.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. ... Sunt originali si au sange in ei, drept pentru care nu ma deranjeaza ca gandim altfel. ... Nu-i rea, dar si-o strica chemand-o in exces pe Pora.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... In weekend, Teo a ripostat: "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata".
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: ... ''Schimbarea de strategie este evidenta, si asta pentru ca Antena 3 il va sprijini pe cel care este la butoane, iar Ponta este imprevizibil in ultimul timp'', scrie reportervirtual.ro.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Desi s-a pregatit intens, anul trecut i-a fost interzisa participarea de 1 Decembrie. ... Primul-ministru i-a promis fetitei, in direct, la Antena 3, ca anul acesta va fi prezenta alaturi de "colegii" ei jandarmi.
Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
google-analytics.com