Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (3.00 secunde)
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
Lucian Mandruta vine pe o pozitie de conducere la Mediafax Group, scrie in exclusivitate paginademedia. El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group. Mandruta a lucrat in grupul Pro opt ani, din 1995.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Eram suspendat pentru ca am postat ceva care e in neconcordanta cu politicile Facebook. Nu mi-au spus ce.
In absenta producatorului, Bendeac si-a facut de cap. Actorul l-a sunat pe Radu Banciu, persoana care a tot criticat in ultima perioada trustul Intact, alaturi de care a filmat o sceneta care urma sa apara in show-ul iComedy.
In absenta producatorului, Bendeac si-a facut de cap. Actorul l-a sunat pe Radu Banciu, persoana care a tot criticat in ultima perioada trustul Intact, alaturi de care a filmat o sceneta care urma sa apara in show-ul iComedy.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro! ... un BMW Seria 6 Coupe, alb, in valoare de 100.000 de euro.
Ce audienta a facut Teo la intoarcerea in televiziune Teo Trandafir a ridicat audienta postului Kanal D cu cateva sute de mii de oameni.
Ceea ce vrea sa spuna parintele este ca al Treilea Razboi Mondial va fi defapt Apocalipsa, a doua venire a Mantuitorului, scrie razbointrucuvant.ro.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Va mai avea o fetita!", a declarat Simona Gherghe, miercuri, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.
Soc in familia lui Dan Voiculescu: Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Deputatul democrat Laurentiu Mironescu a anuntat ieri ca va depune in perioada urmatoare o interpelare parlamentara, adresata Ministerului Administratiei si Internelor, referitor la traseul urmat de firma Crescent dupa 1989.
Presedintele suspendat va putea participa la emisiuni de dezbatere si va putea aparea si in cadrul emisiunilor informative. ... Presedintele CNA, Ralu Filip, a explicat care au fost deciziile luate de Comisia parlamentara pentru monitorizarea alocarii timpilor de antena.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
google-analytics.com