Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (4.56 secunde)
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
Pe site-ul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti) a fost postat un anunt "In memoriam Ferenc Vasas". Reprezentantii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti au anuntat pe siteul institutiei ca Ferenc Vasas a decedat la varsta de 73 de ani.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Scapam de el in 2009.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ceva grav s-a petrecut miercuri seara intr-un studio de televiziune, doi invitati si-au aruncat vorbe grele si chiar pumni, iar scandalul risca sa se termine cu politie, parchet si judecatori.
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3:
Pe 1 martie, vedeta de televiziune a anuntat ca va avea un copil, se pare o fetita, iar recent a primit o veste buna si in plan profesional. ... Vedeta Antena 3 a anunțat ca este insarcinata de 1 Martie, vestea venind pe pagina retelei sociale Instagram.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars.
www.antena.ro informeaza: Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat. ... In mana stanga, daca tu esti dreptaci, se manifesta toate dorintele noastre, toate sentimentele, schimbarile care vin si sunt periodice.
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. Daca Marius Tuca, invitat si el in studio, si-a exprimat o bucurie nitel lirica, eu m-am aratat sceptic.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. Daca Marius Tuca, invitat si el in studio, si-a exprimat o bucurie nitel lirica, eu m-am aratat sceptic.
Partidul Oportunist (in traducere Partidul Conservator sau Partidul Antena 1 - fost Umanist) se simte deja ameninţat din toate părţile şi a inceput să ... numele şi a trecut rapid in barca PSD (pentru a treia oară
Imagini din camera de arme a Parlamentului, unde a patruns prin efractie irlandezul baut la sfarsitul anului trecut, au fost difuzate in exclusivitate, miercuri, la Antena 3.
In scandalul biletului trimis de premier presedintelui, multi politicieni, dar si destui ziaristi, trec cu vederea esentialul si aduc in discutie doar detaliile.
Succesul incontestabil repurtat de presedintele tarii la recentul referendum este fara indo-iala un motiv de bucurie pentru Domnia Sa si pentru milioanele de alegatori care s-au impotrivit suspendarii. ... Sa speram insa ca domnul presedinte este constient ca greul abia acum in-cepe.
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
https://antenastars.ro + mai multe stiri mondene pe www.spynews.ro ? liveVIDEO pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
google-analytics.com