Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (4.34 secunde)
S-au dezmortit spiritele. S-au pus romanii pe cumparaturi de zici ca a venit sfarsitul lumii. ... De brazi nu prea s-au atins oamenii, asa ca... in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Astfel, pentru ei, desi initial l-au premiat ca fiind "educativ", filmul este "prea dur" pentru a fi difuzat in scoli, licee si cinematografe franceze si singura concesie pe care i-o pot face deocamdata este aceea de a-i fi permis sa apara insotit de un mesaj de avertisment care sa atentioneze spectatorii asupra scenelor care ar putea dauna francezilor sensibili si tinerilor.
In Italia se difuzeaza documentare despre romani. ... Am primit ieri o inregistrare a unui film difuzat la o televiziune in Italia despre preferintele sexuale ale sotilor Ceausescu. Se spune acolo ca dictatorul roman era, in vremea lui, cel mai mare colectionar de filme porno din estul Europei.
Indiferent de ce s-ar intampla in sport, fotbalul va fi cel mai iubit. Culmea, pasiunile sunt atat de mari in sportul rege, dar invers proportionale cu performantele realizate, atat la nivel de club, cat si la echipa nationala.
O bursa a locurilor de munca in Italia a adus in prim-plan subiectul romanilor care prefera sa stea pe pamant strain si sa castige un ban in plus, decat sa munceasca pe te miri ce si mai nimic in tara.
Drept urmare, ma bag si eu in subiect, nu ca as fi mare specialista, dar simt nevoia sa spun ceva. ... Acum, vad cum fotbalistii nostri care nu au reusit sa ne fericeasca natiunea spun ca tin pumnii Turciei.
Cunoscuta pentru faptul ca a realizat peste 135 de proiecte pentru Romania, gale, campanii umanitare, emisiuni in tara, cat si in America, Italia si Spania, ea a avut intotdeuna grija de imaginea ei si de aparitiile publice.
In Carrefour Orhideea s-a deschis primul magazin MOA. ... - In vara 2012 in magazinele MOA s-a facut un rebranding si au fost transformate dupa noul concept. ... Cu ce vine el nou fata de alte branduri?
O doza costa in jur de 600 de lei, iar pentru imunizare sunt necesare 3 doze. ... Decizia are in spate o statistica ingrijoratoare insa. Romania este tara din Uniunea Europeana in care se moare cel mai mult din cauza cancerului de col uterin.
De 8 martie sunt la moda calatoriile doamnelor fara parteneri. Iata cat costa o vacanta in destinatiile preferate de romance si care sunt acestea.
Este si cazul unei romance care a trait mai multi ani in Statele Unite. Intoarsa acasa, in localitatea aradeana Carand, Oana Stepan a semnalat problema incendierilor pe care satenii le folosesc pentru a-si face curatenie in gospodarii.
Au aparut noi imagini in cazul fetitei disparute din Serbia, dintr-o localitate foarte aproape de tara noastra. Un clip video cu o fetita care seamana cu cea data in urmarire a fost facut in Viena.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
Excelenta, excelati in minciuna, nedreptate, nerusine, incultura, derizoriu, prefacatorie, mahalagism, vulgaritate, ipocrizie, fariseism, prefacatorie, duplicitate, viclenie. Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Trebuie sa fii fie prost, fie sa preferi sa pari asa ca sa spui ca iti e perpendicular ca n-a intrat Frunda in Parlament. ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare. ... Despre perioada petrecuta in inchisoare:
Misterul cresterii spectaculoase a lui Dacian Ciolos in sondaje (Autor: Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
google-analytics.com