Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (4.57 secunde)
FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni La Teresopolis, statul Rio de Janeiro, Brazilia, in seara zilei de 12 ianuarie 2011, indata ce a disparut lumina zilei, martorul intamplarii a auzit mai multe zgomote, venind din diferite directii, din jurul casei sale.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... As vrea sa nu fie nimeni nevinovat in puscarie.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Cei care fac un bine au o sanatate fizica si psihica mai buna Sarbatorita in fiecare an pe 17 februarie, de la parabola bunului samaritean, la filmul Pay it forward, indeamna oamenii sa faca fapte bune, fara sa astepte ceva in schimb.
Datul cu tesla in coaie a devenit activitatea favorita a multor gogomani in Occidentul de azi. ... Deci, daca ai o anumita culoare a pielii, pentru ca rasismul e naspa, stai in genunchi in fata alora care au alta culoare a pielii.
Artistul a declarat pentru Music Channel ca in urma cu aproximativ o luna au disparut diverse obiecte din studioul lui din zona Unirii, situate intr-o cladire de birouri. Pagubele au fost consistente, o geaca in valoare de aproximativ 1000 euro si o pereche de ochelari foarte dragi lui.
Frustrarea atinge chiar, in anumite situatii, cote maxime. ... Razbunare pe cei din jur, razbunare mai ales pe cei care nu iti fac dreptate, desi sta in puterile lor sa o faca. ... Sa ii prinda pe nemernicii care l-au jefuit in drum spre casa.
Ca daca, in sfarsit, acesta va fi adoptat, multi vor fi viteji si se vor bate cu pumnul in piept ca a lor a fost ideea. Si daca a fost, de ce s-au impiedicat la momentul votarii?
Insa, la putina vreme, evenimentele petrecute pe scena politica romaneasca aproape ca m-au facut sa ma razgandesc. Multi dintre noi sperau ca 1 ianuarie 2007 va fi o linie de hotar, un nou inceput.
In laboratoarele petro-liberalilor si ale neo-comunistilor se pregateste o aberatie de libertate:
In laboratoarele petro-liberalilor si ale neo-comunistilor se pregateste o aberatie de libertate:
Imaginea patata a romanilor peste granitele tarii ne-a adus destule deservicii de-a lungul timpului, suntem cunoscuti in anumite cercuri mai ceva ca un cal breaz.
Doi indivizi au jefuit miercuri seara o casa de schimb valutar din Capitala, de unde au furat 5.000 de lei.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Patrimoniu jefuit la Cimitirul Bellu din Capitala. S-au furat busturi ale personalitatilor si ornamente din bronz de la criptele clasate drept monumente istorice de importanta nationala.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. ... au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani.
Singleton au fost prinsi dupa ce au jefuit un camion blindat. Cei doi au fugit cu 1,1 milioane de dolari, insa geanta continea si un AirTag AirTag-urile ajuta la prinderea hotilor.
Vila lui Cristi Mega i-a fost jefuita in decembrie 2023. ... Iata ce probele ADN au lasat hotii in locuinta interpretului de muzica de petrecere!
Urmarire ca in filme pe o autostrada din Elvetia. Patru romani au fost arestati dupa ce au dat o spargere la un magazin de bauturi alcoolice.
google-analytics.com