Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (3.04 secunde)
Potrivit sefului statului, contractul cu firma americana Bechtel a fost reziliat pentru ca ambii parteneri au vrut sa fure! Explicatia a fost oferita de presedinte, in Statele Unite, unei romance care s-a interesat de ce tara noastra nu a mai acceptat Bechtel ca partener la construirea autostrazilor.
Romania are in premiera sapte jucatoare in prima suta de locuri a clasamentului profesionist feminin (WTA), dat publicitatii ieri, capitol la care este depasita doar de Rusia (11 jucatoare) si SUA (opt jucatoare).
Filmul ALLIED (ALIATUL), actiune/romance, in regia lui Robert Zemeckis, scenariul:
Presedintele Traian Basescu a facut ieri, la plecarea in vizita oficiala pe care o face in Uniunea Serbia si Muntenegru, o noua urare pentru romani: ... "Va doresc stationare placuta, timp de doua zile!", a spus Basescu la plecarea sa in Serbia si Muntenegru.
- Salut, ce mai faci? - Bine, am putina treaba in Piata Romana. - Pai, si ce cauti in Piata Sudului? ... N-am in el decat niste rufe murdare. ... - Ce sa-ti fac, daca te indopi numai cu intelectuali? ... (Nevasta lui Sheakespeare) xxx - Care mai e situatia in Romania?
In data de 7 ianuarie, 2 milioane de romani celebreaza ziua numelui cu ocazia sarbatorii Sfantul Ioan Botezatorul.
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare. ... Nu mai avem ce sa vorbim. Ce-a fost de spus, s-a spus. ... Sa stii ca Elena nu are nici o vina in ce s-a intamplat.
Alexandra Cruceru) Sevil Shhaideh, propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondiala in problemele Orientului si, tocmai de aceea, a fost consultant a doi presedinti ai SUA: ... Muezel (mama) si Sadein (tatal) au lucrat impreuna in lumea teatrului.
Chiar daca topurile miliardarilor de pretutindeni este dominat de barbati, reprezentantele sexului frumos demonstreaza de la an la an ca au un cuvant greu de spus in domeniul afacerilor de succes.
Jucatoarea Monica Niculescu, locul 32 WTA si cap de serie numarul 31, a invins-o, ieri, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-3, pe frantuzoaica Alize Cornet, locul 85 WTA, in turul intai la Australian Open, dupa un meci care a durat trei ore si 11 minute.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu. Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune" reusita dupa ce a evoluat in sferturile de finala ale turneului de la Doha.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, locul 78 WTA, a ratat, astazi, calificarea in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa de rusoaica Maria Sarapova, a doua favorita a competitiei, cu scorul de 6-0, 6-0, informeaza Mediafax.
Adrian Ungur (foto) n-a putut ieri sa-l impiedice pe jucatorul sau preferat, Roger Federer, sa stabileasca un nou record de victorii de mare slem, dar romanul a reusit performanta rara de a-i lua elvetianului trei game-uri la zero, in setul al treilea al disputei din turul doi de la Roland Garros.
Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va intalni astazi, in turul al doilea la Wimbledon, al doilea turneu de Mare Slem al anului, pe chinezoaica Li Na.
Tara noastra este prezenta in competitie cu 103 sportivi, iar Nadia Comaneci spera sa ne clasam in primele zece natiuni la numarul de medalii. ... Cel mai numeros lot este cel de atletism, in componenta caruia sunt 17 sportivi.
MEDIAFAX - Anul 2013 in TENISUL ROMANESC:
google-analytics.com