Cautare

10461 de rezultate pentru "angajari bucuresti" (8.02 secunde)
„În spatele rezultatelor mentionate se afla activitati de cercetare complexe si de durata, care au angrenat, în unele cazuri, întregul efectiv al serviciilor de investigare a fraudelor“, a precizat IGPR.Angajari fictive, salarii supradimensionateCa metode de lucru ale infractorilor, anchetatorii spun ca cel mai des, la solicitarile de împrumut, se apeleaza la identitate falsa (folosirea de carti de identitate false).
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
"Este vorba, in procente, de 50% angajari. In ultimul timp agentii economici ne-au cerut sa organizam astfel de burse o data la doua luni, iar cei de Universitatea 'Danubius' solicita o bursa pentru absolventii pe care-i au", a spus directorul AJOFM, Victoria Movileanu.
In acest caiet de sarcini este posibil sa fie prevazuta obligativitatea ca noul patron sa mentina obiectul principal de activitate al Menarom sau, in cazul in care face angajari, sa incadreze cu prioritate o parte dintre salariatii disponibilizati", ne-a mai precizat Gabriel Cristea.
Mircea Toader a precizat ca un alt motiv pentru care APIA nu a reusit sa faca functional programul de verificare prin GPS este acela ca "agentia este realizata prin angajari de rudenie, de prieteni, de altceva, nu este dintr-o categorie de oameni profesionisti".
Pana la inceputul saptamanii viitoare se va termina reangajarea unui numar total de 270 dintre cei 441 de angajati care au fost disponibilizati, iar, daca va fi necesar, anul viitor se vor mai face angajari", ne-a declarat liderul sindicatului din cadrul societatii, Viorel Ariton.
Potrivit studiului "Perspectivele angajarii de forta de munca", realizat de compania de resurse umane Manpower si realizat, pentru prima data, in Romania, previziunile de angajare pentru trimestrul II, din 2008, ating un nivel de plus 36%.Asa cum rezulta in urma studiului, 43% din angajatorii romani vor sa faca mai multe angajari in cursul trimestrului urmator.
„Pâna acum au fost restructurati 540 de angajati, dar în acelasi timp facem si angajari. Deschidem 30 de benzinarii, unde va fi nevoie de aproape 400 de oameni, si 150 de statii expres, unde ne trebuie aproximativ 200 de oameni.
Firmele auto exclud deocamdata concedierile, insa spun ca si-au reanalizat strategiile referitoare la angajari, exceptie facand acele companii care aveau deficit de forta de munca.
Stoparea cresterii salariilor, la fel ca si renuntarea la efectuarea de noi angajari, este una dintre masurile pe care le-au anuntat reprezentantii multor companii din Romania ca le vor pune in practica anul viitor pentru a atenua efectele crizei economice mondiale.
Renault Technologie Roumanie va finaliza centrul de incercari pentru vehicule de la Titu la sfarsitul lui 2009, conform planului, si va continua angajarile, in pofida crizei economice globale care a afectat deja industria auto.
Functionarii lenesi nu sunt pe placul patronilor privati Patronatele îi invita pe guvernanti ca atunci când fac angajari în domeniul public sa selecteze dintre cei care au lucrat în domeniul privat si au vazut ce înseamna eficienta.
Directorul general Porsche Romania, Brent Valmar, a anuntat ieri ca, in cadrul companiei pe care o conduce, au fost restructurate opt posturi si ca nu se mai fac angajari, ca urmare a situatiei din domeniul auto.
Agentia Romana pentru Conservarea Energiei (ARCE) si Agentia Nucleara sustin ca au un deficit de personal de 30% si ca nu pot face alte angajari, intrucat posturile sunt blocate.
Este doar un italian care mai face angajari si vreo doua magazine. Cine sa se angajeze mai intai? Esti obligat sa faci agricultura sau sa cresti animale.
Angajari duble pe timp de criza In prezent, Doljul este judetul cu cel mai mare numar inregistrat de someri din tara - circa 30.000.
Producatorul american va ajunge la capacitatea maxima de 300.000 de masini abia in 2013, iar de la anul va incepe sa faca angajari.
Iar unele banci precum UBS sau Morgan Stanley au realizat in ultima perioada angajari masive pentru departamentul de tranzactionare. Astfel, aceasta masura vine in contrast cu intentia autoritatilor de a ingradi asemenea activitati bancare.
Cu toate ca Johnson Controls a publicat deja cateva anunturi de angajare, surse de la Ford afirma ca nu se vor trece la angajari mai devreme de 2011.
google-analytics.com