Cautare

10461 de rezultate pentru "angajari bucuresti" (3.15 secunde)
Cu toate acestea, Guvernul Boc a aplicat restructurarea nediferentiata a sectorului bugetar, in contextul in care cifrele arata ca exista domenii care au nevoie de angajari (sanatate si educatie) si sectoare care necesita restructurari serioase (administratia publica locala si centrala).
Potrivit expunerii de motive, aceasta masura va duce la cresterea numarului de angajari, estimandu-se 100.000 de noi locuri de munca.
Presedintele Ford Romania, Jan Gijsen, a precizat recent, cu prilejul lansarii Ford B-Max in Romania, ca procesul de recrutare nu se opreste la cele 500 de posturi ce vor fi create la Ford pana in iunie, ci catre finalul anului vor mai fi angajari, pentru fabrica de motoare, fara a preciza cate posturi vor mai fi scoase atunci.
In plus, au aparut firme noi, au venit furnizori noi ai Ford, care au facut angajari noi si platesc impozite si contributii pe salarii.
De asemenea, el a mai aratat ca incasarile mai mari la contributii se datoreaza noilor angajari pe la diversi furnizori ai Ford, precum si masurilor de combatere a muncii la negru, intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar pe ansamblul personalului bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, a declarat ieri vicepremierul Florin Georgescu.
- Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate. Erati mai cumpatati daca v-ati fi gandit la un asemenea verdict?
Dar producatorii si comerciantii vor putea sa-si creasca marjele de profit si sa injecteze resurse financiare suplimentare in afacerile lor: fie investitii, fie noi angajari, fie cresteri de venituri pentru salariati.
La cateva zile, au deschis la banca un cont pe numele companiei lor, Google Inc si au depus 100.000 de dolari, bani primiti cu imprumut de la Andy Bechtolsheim, cofondatorul Sun Microsystems. Imediat au inceput sa faca si angajari, printre primii fiind colegi de facultate de la Standford.
Resimtind inca influenta crizei, 2013 a adus cateva schimbari in evolutia pietei muncii din Romania, in privinta domeniilor de activitate care s-au facut noi angajari, a sectoarelor nevoite sa blocheze procesele de recrutare si a oportunitatilor de angajare la nivel local sau international.
Desi primaria a facut investitii din fonduri europene si unitatile sunt pregatite sa-i astepte pe cei mici, Inspectoratul Scolar nu face angajari.
"Toate majorarile salariale au fost prevazute in buget pina la ultimul leu, dar, in paralel, a fost stabilita blocarea noilor angajari in invatamint si in sanatateā€, spune Tanasescu.
Sarabanda de angajari si demiteri de antrenori, schimbari ale patronilor, jucatori submediocri procurati pe cai obscure si repede indepartati. Domnul Staicu s-a vazut depasit de multe ori de situatie, dar n-a avut curajul sau inteligenta s-o recunoasca.
Sarabanda de angajari si demiteri de antrenori, schimbari ale patronilor, jucatori submediocri procurati pe cai obscure si repede indepartati. Domnul Staicu s-a vazut depasit de multe ori de situatie, dar n-a avut curajul sau inteligenta s-o recunoasca.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Trist este ca tocmai institutia care ar trebui sa ia atitudine, adica Prefectura, recurge la tertipuri dintr-astea ca sa faca angajari.
Ministerul Apararii Nationale face recrutari pentru armata Romaniei. Se poate inscrie orice cetatean cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani.
Criticat de Opozitie, programul propune ca principale puncte amanarea ratelor la banci, bani in plus pentru bugetari si 700 de lei pentru toti pensionarii care au pe fluturas sub 2000 de lei. In contrapondere, Guvernul strange cureaua la angajari si cheltuieli bugetare.
Peste 42.000 de locuri de munca sunt disponibile pentru romani, potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Acolo s-a dovedit ca Romania nu este pregatita sa faca angajari in conditii europene. De acolo ne-am putut da seama noi, cei ramasi acasa, ca nu am invatat inca sa ne vindem priceperea, talentul sau cunostintele de care angajatorii nostri au nevoie.
google-analytics.com