Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (2.80 secunde)
Deputatul PDL Zanfir Iorgus (foto) a aflat ieri, de la "Replica", despre sesizarea facuta Parchetului Mangalia de catre ANI, cu privire la presupusele sale falsuri in declaratiile de avere din perioada in care a fost primarul municipiului din sudul litoralului.
Romania a intrat in vizorul Agentiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentele (FRA) pentru probleme privind protectia datelor cu caracter personal, dreptul la viata privata, dreptul la libertatea de intrunire sau privind respectarea drepturilor romilor, se arata in raportul FRA 2009.
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, la Craiova, ca rezultatul alegerilor prezidentiale va decide partidul ce va forma viitorul Guvern.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
Presedintele PSD Mircea Geoana s-a aflat, joi 9 iulie, in judetul Dolj, unde a participat la conferinta organizatiei municipale a PSD Craiova.
Conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta a declarat, ieri, ca pe data de 27 iulie a. c.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Intre partenerii de coalitie este la moda comunicarea prin mesaje publicate in presa. Astfel, Serviciul de Comunicare al PD-L a remis presei un comunicat referitor la neintelegerile existente intre PD-L si PSD in privinta programului de guvernare.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Liderul PNL, Crin Antonescu, il felicita pe Ion Diaconescu la implinirea a 92 de ani, sustinand, intr-un comunicat, contributia presedintelui de onoare al PNTCD la viata politica romaneasca.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu, cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu (foto), cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. In cele ce urmeaza puteti citi relatarile presei despre noua revolutie ce pare sa se infiripe in ultimele zile printre romani.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu avertizeaza, intr-un interviu, asupra situatiei dramatice in care se plaseaza Romania la nivelul UE din cauza crizei politice in derulare, fenomenul starnind, deja, ingrijorarea Bruxellesului.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca, daca va trece motiunea de cenzura, saptamana viitoare incepe demolarea regimului Basescu-Boc si a anuntat ca formatiunea sa, impreuna cu sustinatorii motiunii va propune la Cotroceni un Guvern de specialisti care sa administreze tara pana dupa alegeri.
google-analytics.com