Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (3.34 secunde)
Legea uninominalului s-a aratat nedreapta cu unii dintre castigatorii colegiilor in care au candidat la alegerile din 30 noiembrie. Desi au strans cele mai multe voturi, multi castigatori nu s-au regasit printre membrii viitorului Parlament, trezindu-se deputati sau senatori candidatii clasati pe locurile trei sau patru.
Proaspatul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), si-a inceput activitatea in forta, dar si cu o sumedenie de probleme care se “incapataneaza” sa i se inghesuie pe masa de lucru:
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Un om de afaceri rus l-a dat in judecata pe premierul Vladimir Putin (foto) pentru neglijenta, a anuntat sambata cotidianul rus Kommersant.
Reprezentantii Biroului Avocatul Poporului Constanta primesc, in ultima perioada, tot mai multe petitii privind incalcarea drepturilor cetatenesti de catre functionarii primariilor din judet.
Fostul presedinte ceh Vaclav Havel (foto) a invitat luni UE sa abordeze ferm problema drepturilor omului si sa nu privilegieze intotdeauna aspectele economice in relatie cu tarile care nu le respecta, dand exemplu cazurile Rusiei si Chinei.
Proaspatul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, comisarul Bogdan Dima (foto), spune ca marti, 7 aprilie a. c.
Coalitia "Opriti codurile" va trimite institutiilor europene o scrisoare, prin care ONG-urile reclama abuzul procedurilor, incalcarea legislatiei si nerespectarea drepturilor.
In orasul Eforie, buna colaborare dintre PSD si PD-L are cateva limite: postul de viceprimar (inca detinut de liberalul Robert Serban, desi democrat-liberalii insista pe langa primarul social-democrat sa le dea aceasta functie) si afacerile.
O stire potrivit careia Ministerul Transporturilor a redus fondul de salarii pentru anul 2009 la Aeroportul Mihail Kogalniceanu a starnit panica printre angajati, cu atat mai mult cu cat reprezentantul Consiliului Judetean Constanta anunta ca sunt posibile inclusiv disponibilizari de personal.
Perceputi de unii drept rivali, Stere Sponte (foto), seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta, si avocatul Daniel Learciu (foto), aspirant la postul de adjunct al insitutiei mai sus amintita, par ca se inteleg de minune.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
In ciuda faptului ca a fost sechestrat pret de cateva minute de catre administratorul unei unitati comerciale, in timpul unei actiuni de control, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), nu-i va sesiza pe politisti.
Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, in parteneriat cu Asociatia Litoral, a organizat ieri, 21 mai a. c. , o actiune de consiliere a operatorilor economici prestatori de servicii de cazare si alimentatie publica de pe litoral.
Fenomenul cartilor "Adevarul" a determinat majoritatea tarabagiilor sa intre in "hora" speculantilor care se imbogatesc de pe urma suplimentului.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca pentru adoptarea OUG 61 de catre Guvern este vinovat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.
google-analytics.com