Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (2.31 secunde)
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie.
Presedintele UDMR, Markó Béla, si-a anuntat intentia de a renunta la postul de vicepremier la inceputul lui iunie. Markó Béla a declarat ca s-a consultat pe aceasta tema cu liderii din teritoriu.
La o zi dupa ratarea intalnirii dintre Tariceanu si Geoana, dinspre conducerea PNL se transmite mesajul unei impacari. Crin Antonescu sustine ca este posibil ca intre liberali si social-democrati sa mai existe intalniri, dar precizeaza ca va fi vorba despre "discutii", si nu despre "negocieri".
ISJ se confrunta cu o noua problema: parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Europarlamentarul Adriana Ticau a cerut Uniunii Europene sprijin pentru statele afectate de seceta si inundatii. Interventia a fost facuta luni seara in plenul Parlamentului European, cind Adriana Ticau a vorbit despre situatia agricultorilor europeni.
Asociatia Pro Democratia Galati a facut publice ieri rezultatele preliminare ale raportului "Transparenta decizionala in Romania anului 2007" pentru a arata cit de transparent este actul decizional la nivelul consiliilor locale si primariilor din 15 localitati ale tarii, printre care si Galati.
Markó Béla, presedintele UDMR, a confirmat ca episcopul László Tökés ar urma sa figureze pe lista candidatilor UDMR la alegerile pentru Parlamentul European, precizand ca pozitia acestuia pe liste va fi discutata mai tarziu.
Liberal-democratii nu cred intr-un rezultat favorabil al demersului PSD privind motiunea de cenzura. Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a promis ieri sindicalistilor de la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu ca problemele lor se vor rezolva.
Filiala Municipala a PRM Constanta isi exprima ingrijorarea fata de scaderea demografica din Romania. "Timp de 18 ani, Romania, prin guvernantii ei, a facut foarte putin pentru ca tanara generatie sa poata lucra, crea si munci.
Desi depunerea motiunii de cenzura a fost anuntata abia pentru luni, iar dezbaterea documentului in Parlament si votul asupra acestuia se vor desfasura la inceputul lui octombrie, social-democratii au anuntat deja ca se tem de surprize si ca acestea pot aparea din partea parlamentarilor PD si PLD.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa.
Liderii celor patru mari confederatii sindicale s-au intalnit vineri cu presedintele Traian Basescu pentru a-i cere sa nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 in forma aprobata de Parlament si sa o retrimita Legislativului pentru a introduce amendamentele sindicatelor.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a tinut vineri, la Consiliul National al partidului, un discurs, deseori si indelung intrerupt de aplauze, in care a facut apel la ratiune si a propus o noua deschidere spre valoarile de stanga prin promovorea acelor pesedisti care cred in ele.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca, daca PDL si presedintele Traian Basescu spun ca, dupa ce Guvernul Tariceanu cade pe baza unei motiuni de cenzura, se fac anticipate, poate garanta ca o motiune de cenzura a PSD va fi votata.
Fostul presedinte Ion Iliescu a suferit , sambata, o interventie chirurgicala la cot, cauzata de acumularea de tesut adipos in aceasta zona, au declarat, surse medicale.
google-analytics.com