Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (4.66 secunde)
Dumnezeu e acuzat (conform unor articole precise din Codul Penal!) de „inselaciune“, de „abuz in serviciu“, de „trafic de influenta“ si de alte infractiuni.
Succese, dureri, nereusite… E curios, dar de asteptat ca, in sinteza, sa regasim aceleasi situatii ca si la alte intilniri, si de la alte facultati; ... voi continua aceasta tematica, fundamentala pentru viitorul tarii, pe parcursul mai multor articole.
Succese, dureri, nereusite… E curios, dar de asteptat ca, in sinteza, sa regasim aceleasi situatii ca si la alte intilniri, si de la alte facultati; ... voi continua aceasta tematica, fundamentala pentru viitorul tarii, pe parcursul mai multor articole.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Pe langa punctele turistice pe care le are, poti pasi pe binecunoscuta faleza si inspirand aer egeean aproape de Turnul Alb, savurand prajiturile care iti fac cu ochiul in vitrinele patiseriilor, stand la o sueta la terasele ce le intalnesti la orice colt de strada, precum si zona centrala in frumoasa piata Aristotelous si Navarino, gustand din fel si fel de aperitive, mancaruri grecesti pe care tavernele ti le ofera, magazinele de-a lungul bulevardelor Egnatia, Tsimiski, Nikis si alte stradute labirint pe care le are orasul, targurile care‘s organizate intr-o anumita zi a saptamanii in fiecare sector, doar cu ajutorul unui localnic le poti afla cand sunt organizate (preturile nu se compara ca in magazine, sunt mult mai mici, fie ele second hand sau din magazinele care s-au desfiintat, altele cu stocul ramas de peste an si le vand in astfel de locuri, pe langa haine si incaltaminte, alimentele sunt considerabil de ieftine fatza de supermarketuri sau alte magazine)...
Biologii si teologii se intreaba de atunci daca acesta nu poate fi considerat exemplul unei geneze diferite, care ar putea avea loc si pe alte planete. ... Cei mai multi teologi cred insa ca Dumnezeu s-a incarnat o singura data, doar pe Pamant, nu si pe alte planete.
De altfel, acest aspect a fost dezvaluit in exclusivitate de cotidianul "Replica” in cadrul unor articole dedicate managementului deseurilor spitalicesti din judetul Constanta.
Rodica Stanoiu, la polul negativ In afara de Rodica Stanoiu, alte femei din PSD criticate in presa au mai fost Daniela Bartos, care, desi nu mai era ministru al Sanatatii in 2004, de fiecare data in articole/stiri era mentionat modul defectuos in care a condus aceasta institutie.
Nimeni vreodata nu a pus in discutie acest lucru, pentru ca nu-l poate pune in discutie, pentru ca el este un drept fundamental constitutional si oricine are cetatenie romana, indiferent unde ar domicilia, indiferent in ce punct al globului s-ar afla, detine, intre alte drepturi conferite de cetatenia romana, si acest drept, drept de vot, dar asta este altceva decat prezenta pe liste electorale permanente.
Acest lucru reiese si daca ne uitam si la alte nume invitate la lansarea de luni - Mircia Muntean (deputat PDL, ex PNL, ex UNPR) si Dan Cristian Popescu (deputat Forta Civica, ex PNL, ex PNTCD) - despre invitarea celor doi a informat DCNews.
Unde sunt protocoalele secrete intre DNA si alte institutii ale statului?
Situatia va fi transata in sedintele din iulie ale comisiei, intrucat mai multe articole controversate, printre care si cel mentionat, necesita o reformulare in acord cu Constitutia si cu alte legi in vigoare.
Alte contracte paguboase pentru compania de stat lasate mostenire de Gheorghe Moldoveanu, fostul director general al CN APMC - un slugarnic executant al ordinelor primite de la Mitrea - sunt cele privind concesionarea Portului Tomis si externalizarea serviciului de balizaj catre Utilnavorep.
Potrivit purtatorului de cuvant al liberalilor, Eugen Nicolaescu, procedura de urgenta inseamna „ca se pot stabili termene pentru dezbateri generale si pentru articole, dar si un termen de circa trei pana la cinci zile pentru dezbaterea integrala a regulamentului“.
Seful Carrefour spune ca sunt in lucru si alte proiecte noi, mentionand de locatia contractata la Deva anterior crizei, si precizeaza ca in luna mai Carrefour deschide un hipermarket in Bucuresti (Chilia Veche, Drumul Taberei).
Alte doua proiecte de legi aflate pe ordinea de zi n-au fost discutate deloc.
Articolul 1 din Constitutie contrazice multe alte articole care recunosc drepturile minoritatilor nationale , de exemplu, de reprezentare parlamentara, de afirmare a identitatii nationale", a explicat senatorul UDMR.
La sinod au fost alcatuite si primele 7 articole ale Simbolului de credinta (Crezul), a fost fixata data Pastilor (prima duminica dupa luna plina, dupa echinoctiul de primavara) si s-au dat 20 de canoane referitoare la disciplina bisericeasca.
Dadeam teme, corectam articole, citeam texte cu voce tare in sedintele zilnice, machetam pana in creierii noptii in fum de tigara. ... Apoi au venit de la Polirom, de la Bogdan-Alexandru Stanescu, si alte propuneri.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
google-analytics.com