Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (4.31 secunde)
Nu complet, caci cele 1.7 milioane de articole nu ar incapea nici pe 10 DVD-uri, dar 2.000 tot si-au gasit locul pe un CD. ... Pentru 14$ CD-ul ofera articole de o calitate superioara fata de cele on-line, fiind prelucrate de angajatii Wikipedia.
Proiectul Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a fost lansat in limba engleza pe 15 ianuarie 2001, ajungand in prezent la peste 17 milioane de articole in 270 de limbi.
Site-ul ofera si informatii despre o serie de articole din revista, care prezinta pericolele la care copiii sunt expusi pe internet. Aceste articole apar in toate cele 21 de editii europene, publicate in 17 limbi.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Traversati prin locurile marcate" a fost tradus in peste 20 de limbi straine, generand peste 245 de articole in presa internationala si peste 100 de materiale in presa din Romania. ... Ţarile unde au aparut cele mai multe articole sunt:
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
"100% ce avem noi este indian! In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
In ultimii 25 de ani am fost un autor frecvent al unor articole saptamanale in gazetele locale, sub genericul CUM VORBIM SI SCRIEM CORECT, iar in cadrul postului Radio Voces Campi, timp de 12 ani, am prezentat rubrica SA VORBIM CORECT ROMANESTE, rubrica zilnica.
Aceste articole care ti se potrivesc chiar pot face diferenta! ... Ce nu poti modifica la croitor Poti modifica multe articole de imbracaminte la croitor, cu exceptia puloverelor si a articolelor de imbracaminte din lana sau impletite.
Ca sa obtina numarul de articole de imbracaminte stranse in cursul vietii, s-a inmultit numarul de obiecte cumparate intr-un an cu durata medie a vietii unei femei. Analizand datele, cercetatorii au observat ca, intr-un an, unele articole sunt cumparate mai des decat altele.
Stiu ca punctul acesta de vedere, care este punctul de vedere al legii, si este punctul principial in aceasta chestiune, este impartasit si de premier, de celalalt coresedinte al Uniunii Social Liberale si, in sensul acesta, cred ca si domnul Traian Basescu, care a vorbit multa vreme despre aceleasi principii pe care le invoc si le respect eu aici, ar trebuie sa inteleaga ca nu avem subiect de negociere, ca aceste lucruri nu se pot schimba peste noapte, ca legea in vigoare trebuie respectata, ca orice lege, ca nu putem, atunci cand ii convine domniei sale, sa schimbam intelesul unor articole din Constitutie, cu asta ne-am obisnuit, sau sa ignoram articole explicite ale legii.
Este autorul a peste 80 de articole stiintifice aparute in prestigioase publicatii de specialitate si a contribuit, alaturi de profesorul Bonaventura Clotet, la elaborarea a numeroase ghiduri clinice de terapie a infectiei cu HIV.
Ce spune Constitutia In Constitutia Romaniei exista doua articole referitoare la imunitate, fie parlamentara, fie prezidentiala, articole care trebuie interpretate coroborat pentru a intelege in ce consta imunitatea.
El a publicat in 2013 o lucrare tiparita la Bacau de Editura Didactica si Pedagogica, intitulata Bazele stiintifice ale cosmologiei, un volum care cuprinde o culegere de articole consacrate fundamentarii cosmologiei ca stiinta.
NEWMAN a publicat o serie de articole si carti si a produs filme despre alaptare, resurse importante atat pentru mame, cat si pentru specialisti.
NEWMAN a publicat o serie de articole si carti si a produs filme despre alaptare, resurse importante atat pentru mame, cat si pentru specialisti.
Astfel, Binomul SRI-DNA a dat curs negustoriei sale cu presa din Divizie.Pe de o parte Binomul face praf imaginea unui dusman, pe de alta, Presa din Divizie primeste articole de-a gata. Ca aceste articole pot fi nascociri ale mintilor drogate ale unor procurori n-are importanta.
Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
google-analytics.com