Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (7.69 secunde)
Primul director la Arhive Doctor in istorie, specializarea -istoria administratiei, Constantin Tudor a publicat 14 lucrari, studii si articole de specialitate. ... Autor a numeroase lucrari,studii si articole de specialitate.
Nici macar nu m-am dat cu capul de tastatura, in semn de remuscare si pentru a ma pedepsi pentru ca am scris articole impotriva tramvaielor scumpe. ... Mai aveti tramvaie?", oamenii Primariei citesc articole in poloneza si vin cu ele in conferinte de presa.
Bineinteles ca aparitia unor asemenea articole in reviste precum cele citate mai sus nu poate fi decat platita. ... Nu a dat nimeni dintre cei care au comandat aceste articole asa-numitul BT, adica Bun de Tipar, inainte de a fi publicat, asa cum se procedeaza in mod curent?
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
Adica celule dintre spatiile dintre celule, cu alte cuvinte, celule interstitiale.
Este foarte greu, suntem caractere diferite, suntem partide diferite, cu alte platforme, cu alte idei, cu alte conceptii despre viata si despre realizarile pe care trebuie sa le facem.
Alte alternative ar fi construirea elevatoarelor spatiale si a catapultelor electromagnetice (mass driver”). ... - Planete, sateliti naturali sau asteroizi - Orbite, puncte Lagrange sau alte obiecte Locatii planetare Marte Suprafata lui Marte are cam aceeasi dimensiune ca suprafata de uscat de pe Terra.
Aici alte 2-3.000 ron. ... Din alte situri si colectii private am obtinut multe alte imagini.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
FARCAS) In trei articole anterioare din Magazin, am ilustrat aparenta deschidere si bunavointa a CIA fata de fenomenul OZN.
Asa cum am relatat, in doua articole publicate acum cateva saptamani pe aceasta pagina, primele semnale, despre dezvaluirile care urmau sa se faca acum, au venit in octombrie 2017, cu ocazia lansarii unei corporatii de interes public numita Academia de Arte si Stiinte To The Stars (AAS/TTS), co-fondata de Tom DeLonge, un mogul de divertisment.
Pentru a-l convinge pe premierul Adrian Nastase sa aloce alte fonduri suplimentare necesare finalizarii spitalului, echipa SRI a pregatit o nota de fundamentare (ea se gaseste si in Hotararea de Guvern!) privind utilitatea acestui spital si in relatiile de colaborare cu NATO (ca nu ne ajung atatea spitale si policlinici militare transformate in Colonelul SRL !).
Asa cum aratam intr-o serie de articole publicate in cursul anului trecut in mai multe editii succesive ale cotidianului "Replica”, situatia firmelor "capusa” care au invadat platforma Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda este o realitate cunoscuta de majoritatea locuitorilor micului oras de pe malul Dunarii.
- Mai aveti si alte prioritati, in afara de avocati si notari? ... - In alte tari cum este?
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Anthony Bragalia este un investigator care a devenit cunoscut pentru aducerea la lumina a catorva interesante conexiuni legate de incidentul Roswell (asa cum am informat cititorii acestei rubrici in alte articole). ... Nu exista niciun indiciu de retusare, prelucrare digitala, sau alte tehnici fotografice folosite in contrafaceri.
Selectia facuta in carte cuprinde tot evantaiul caracteristic fenomenului OZN, incepand cu lumini pe cer sau aparitii care par sa fie nave solide, trecand prin cazuri vazute de aviatori militari si mergand pana la intalniri cu umanoizi, rapiri, ori legaturi cu fenomene folclorice, sau religioase, ca si cu alte domenii ale necunoscutului.
Pe de alta parte, The New York Times nu publica, in mod consecvent, articole despre fenomene de tipul OZN, lasand acest subiect neserios pe seama tabloidelor sau a presei locale. ... Cateva zile mai tarziu, Luis Elizondo, impreuna cu alte cateva personalitati, intre care Harold E.
- Daca celulele tumorale s-au diseminat in ganglionii din apropiere sau alte parti ale corpului; ... Daca melanomul s-a extins si la alte organe din interiorul organismului rareori o interventie chirurgicala poate ajuta la prelungirea sperantei de viata a pacientului.
Retrimiterea statutului la Parlament are insa alte consecinte. ... prevenirea si sanctionarea coruptiei), totodata se mentioneaza ca "alte incompatibilitati cu calitatea de deputat sau de senator se pot stabili numai prin lege organica".
google-analytics.com