Cautare

596 de rezultate pentru "alin dinica" (2.67 secunde)
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
"Constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de un an, savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia dintre faptele prevăzute la art.105 alin.(2) literele a) si d) daca au avut ca urmare producerea unui accident de circulatie soldat numai cu pagube materiale", prevede proiectul MAI.
La randul sau, Petre Dinica, directorul executiv al DGASPC, ne-a declarat ca este mandru de faptul ca are personal capabil si ca cele doua functii lasate libere vor fi atribuite altor subordonati, prin concurs.
La randul sau, Petre Dinica (foto), directorul coordonator al DGASPC, a confirmat ca procesul a fost suspendat, iar, in prezent, urmeaza sa fie reluate negocierile pentru noul contract colectiv de munca.
Si, ca sa se inteleaga si mai bine, unul dintre directorasii care fug de gura nemultumitilor, desi frumos ar fi fost sa dea niste lamuriri oamenilor, este Dinica de la Protectia Copilului.
ce face institutia asta pentru amaratii din centrele de copii, numai Dinica probabil stie. ... Ei, dar Dinica de la Protectie este inca un caz fericit.
62 alin. ... 133 alin. ... 126 alin.
124 alin. ... 73 alin. ... 124 se vor modifica, se mai ridica o reala problema, respectiv cea potrivit cu care numai judecatorii de la alin.3 se supun Constitutiei, legii si deciziilor Curtii Constitutionale si raspund daca nu se supun, potrivit legii organice? Procurorii prevazuti la alin.
La aparitia Legii cercetarii agricole va trebui sa citeasca atent si articolul 31, alin. ... 6, alin. ... Articolul 6, alin. ... 11, alin. ... 10, alin.
La aparitia Legii cercetarii agricole va trebui sa citeasca atent si articolul 31, alin. ... 6, alin. ... Articolul 6, alin. ... 11, alin. ... 10, alin.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Deputatul PSD Alin Teodorescu a inteles care este disciplina de partid dupa ce a fost “urecheat“ de presedintele PSD, Mircea Geoana.
- Stranie, alt termen nu gasesc pentru acesta campanie electorala, a declarat pentru MEDIAFAX sociologul Alin Teodorescu, adaugand ca cele doua mari partide au acelasi slogan, cuvant cu cuvant.
Alin Popescu am dezvoltat o intreaga filosofie. ... Cand am intrat in cabinetul medicului nutritionist, Alin Popescu, aveam 114 kilograme. ... Alin Popescu? ... - Alin Popescu mi-a spus ca dieta propusa de el are trei etape:
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. ... "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
148, alin. ... alin. ... 109, alin. ... alin. (1): Pentru anumite sectoare de activitate, unitati sau profesii se poate stabili, prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifice, o durata zilnica a timpului de munca mai mica sau mai mare de 8 ore.
148, alin. ... alin. ... 109, alin. ... alin. (1): Pentru anumite sectoare de activitate, unitati sau profesii se poate stabili, prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifice, o durata zilnica a timpului de munca mai mica sau mai mare de 8 ore.
61 alin (1) din Constitutia Romaniei, potrivit caruia "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii." Prin noile prevederi introduse in Legea referendumului, Guvernul intervine in activitatea Parlamentului, impunand obligatii si termene pentru indeplinirea unor sarcini constitutionale ce revin unei puteri a statului, si incalca principiului constitutional al separatiei puterilor in stat.
61, alin. ... Alin. ... 91 din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier, unde se arata, la alin. ... Totodata, prin alin. 3, "se interzice utilizarea semnalelor mijloacelor de avertizare sonora separat de cele luminoase".
google-analytics.com