Cautare

1709 de rezultate pentru "alexandru cordos" (3.18 secunde)
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, l-a interpelat pe Ministrul Culturii Constantin Barbu. Obiectul interpelarii: Protejarea monumentelor istorice nationale La nivel national multe monumente istorice se afla intr-un stadiu avansat de degradare, sunt neintretinute sau distruse datorita inactiunii proprietarului sau administratorului.
Senatorul Alexandru CORDOS i-a interpelat pe Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, d-na Rovana Plumb, si pe Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dl Daniel Constantin.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Interne Radu Stroe. Obiectul intrebarii: Combaterea infractionalitatii in localitatile mici Din punct de vedere al infractionalitatii, situatia se prezinta foarte grav pentru comuna Floresti din judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Obiectul interpelarii: Calitatea serviciilor medicale romanesti. Odata cu intrarea in vigoare a Directivei UE nr.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o interpelare doamnei Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, si domnului Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.
Senatorul Alexandru Cordos a interpelat-o pe d-na Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Obiectul interpelarii: Informare privind calcularea pensiilor urmare a deciziei Curtii Constitutionale.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul:" 11 decembrie - Ziua internationala a muntelui", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Programe guvernamentale pentru IMM-uri si tineret", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat doamnei Rovana PlumbMinistrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, o INTERPELARE. Obiectul interpelarii: Programe de sprijin pentru copii institutionalizati .
Senatorul Alexandru CORDOS a interpelat-o pe doamna Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice pe tema programelor sociale pentru incurajarea natalitatii .
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-nei Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, pe tema incluziunii pe piata fortei de munca a persoanelor cu dizabilitati:
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Efectele reducerii TVA la 9%: scaderea preturilor, relansarea consumului si o colectare mai buna la bugetul de stat.
• 18 iun 2007 - Secretarul de stat in MAE Mihai Gheorghiu se intalneste cu fostii detinuti politici Alexandru Lesco, Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa, cei trei, impreuna cu famiile, urmand sa efectueze, la invitatia Guvernului, o vizita "lunga" in Romania "pentru recuperare".
La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare. ... Dar se pare ca scoala lui Dutu si-a pus bine amprenta si de aceea arunca acum cu aceste perdele de fum, cu aceste petarde, aceste minciuni", a afirmat deputatul Alexandru Mazare.
Desi surse politienesti sustineau faptul ca printre cei care urmeaza sa dea explicatii procurorilor anticoruptie se afla si fratii Alexandru si Mihai Mazare, ca actionari la SC Bluemar International SRL Navodari, firma care ar aparea in dosar, comunicatul Politiei Transporturi nu pomeneste nimic despre firma din Navodari.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
google-analytics.com