Cautare

1709 de rezultate pentru "alexandru cordos" (3.20 secunde)
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica intitulata "Micsorarea TVA la alimentele de baza da peste cap calculele Guvernului".
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Emil Boc - Prim Ministru al Romaniei. Obiectul interpelarii:
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Fondurilor Europene Eugen Teodorovici. Obiectul intrebarii: Eficientizarea implementarii proiectelor cu finantare europeana.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata Accesarea fondurilor europene un deziderat actual, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o intrebare Ministrului Transporturilor Relu Fenechiu Sanatatii Eugen Nicolaescu. Obiectul intrebarii: Confortul calatoriilor cu CFR Calatori Ati depus eforturi sustinute pentru privatizarea CFR Marfa.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Clusterul agro-industrial - oportunitate de dezvoltare a agriculturii romanesti ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Asocierea fermierilor romani, fundamentul dezvoltarii agriculturii moderne', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Liviu Nicolae Dragnea pe tema situatiei terenurilor din zonele industriale dezafectate.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Relansarea economica 2013 ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Predictibilitate si stabilitate legislativa", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013 o declaratie politica cu titlul: "Reducerea contributiilor sociale in sprijinul mediului de afaceri romanesc", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reindustrializarea Romaniei in context european", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Continuam sa sustinem agricultura", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Sustinem dezvoltarea brandurilor autohtone", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata ,, Cresterea macroeconomica a Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS l-a interpelat pe dl Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pe tema atestarii la nivel comunitar a produselor traditionale romanesti .
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Masurile Guvernului Ponta - sprijin pentru populatie si mediul de afaceri ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, pe tema sustinerii initiativelor micilor producatori. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare a sustinut o intrebare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Nicolae Dragnea Obiectul intrebarii:
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata:Tintele bugetului 2015 - dezvoltarea economica si realizarea obiectivelor sociale. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com