Cautare

1709 de rezultate pentru "alexandru cordos" (3.20 secunde)
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala. Puteti citi in continuare discursul sustinut de catre senatorul Alexandru Cordos.
Senatorul PSD de Cluj, Alexandru Cordos (foto), a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Masurile de austeritate, calea sigura catre dezastru !", pe care o puteti citi in continuare.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
Cei doi sunt senatorul PSD Alexandru Cordos, secretarul Comisiei de munca din Senatul Romaniei si deputatul PSD Dan Mircea Popescu, membru al Comisiei de munca din Camera Deputatilor.
Senatorul Alexandru Cordos (foto) a sustinut o declaratie politica intitulata MODIFICAREA CODULUI MUNCII - ULTIMA LOVITURA DATA POPULATIEI ACTIVE!, pe care o puteti citi in continuare.
Alexandru Cordos, senator PSD de Cluj, a sustinut o declaratie politica intitulata :
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei? Reinscaunat la masa verde de catre Curtea Constitutionala, Traian Basescu isi admira falsa victorie.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata : "Inconstiența autoritatilor privind tranzactiile cu certificate de dioxid de carbon" Este deja o obisnuinta a Guvernului de a pune piedici dezvoltarii economiei romanesti.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Emil Boc, Prim Ministru al Guvernului Romaniei. Obiectul interpelarii: Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, si pe Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: "Reabilitarea retelei de infrastructura rutiera si absorbtia fondurilor europene". Treptat, primavara isi intra in drepturi, iar stratul gros de zapada incepe sa se topeasca.
Senatorul PSD Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, cu privire la situatia alocarii de fonduri catre municipiul Turda, judetul Cluj.
Alexandru Cordos, Senator PSD de Cluj, Viceliderul Grupului PSD din Senat, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
La semnarea ordinului de incepere al lucrarilor, ministrul Dan Sova a fost insotit de ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordos si de liderii PSD Cluj.
Proiectul de lege, initiat de senatorul PSD Alexandru Cordos, prevede ca primariile din orice sat si oras din Romania sa ofere acces gratuit la retele de wireless in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici.
Senatorul de Cluj Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Eficienta pietei muncii - actualitate si perspective", pe care o puteti citi in continuare.
4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
google-analytics.com