Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... Calea Victoriei. Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Participa: Alexandru Arsinel, Directroul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Maria Capelos (jurnalist la "Medien Holding") si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista "CONSTATIN TANASE" (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.
In aceasta carte, Alexandru Arsinel destainuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca pana pe Calea Victoriei, locul unde se afla Sala SAVOY a Teatrului de Revista "Constantin Tanase".
Citind amintirile sale sincere, veti cunoaste un OM, nu numai un artist, care evoca trei "epoci" istorice prin care a trecut. Astfel, marele actor este, prin amintirile evocate, mai convingator decat orice... carte de istorie. Pentru ca, aceasta carte este o poveste de viata unica, prea putin stiuta.
In aceste destainuiri, Alexandru Arsinel ne propune discret sa gandim atent la calea profesiei alese si ssa nu uitam nicio clipa de cei din preajma noastra, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.
Mai mult, toti admiratorii lui Alexandru Arsinel vor avea ocazia sa obtina un autograf si o dedicatie pe cartea sa si sambata, 24 noiembrie, la orele 16.00, la Stand-ul Editurii ALL din incinta Pavilionului Central Romexpo, la Targul International GAUDEAMUS - Carte de invatatura, editia a 19-a, unde va avea loc lansarea oficiala a cartii sale.