Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL.
Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... Calea Victoriei. Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Au participat: Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE", Maria Capelos (jurnalist la "Medien Holding") si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE" (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.
In aceasta carte, Alexandru Arsinel se destainuie si ne dezvaluie drumul parcurs din satul natal Dolhasca pana pe Calea Victoriei, locul unde se afla Sala SAVOY a Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE".
Citindu-i amintirile sincere, veti cunoaste un OM, nu numai un artist, care evoca trei "epoci" istorice prin care a trecut. Astfel, marele actor este, prin amintirile evocate, mai convingator decat orice... carte de istorie. Pentru ca aceasta carte este o poveste de viata unica, prea putin stiuta.
Alexandru Arsinel ne propune discret sa gandim atent la calea profesiei alese si sa nu uitam nicio clipa de cei din preajma noastra, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.
Toti admiratorii lui Alexandru Arsinel au avut ocazia sa obtina un autograf si o dedicatie din partea maestrului, pe pagina de garda a cartii sale, si la standul Editurii ALL din incinta Pavilionului Central Romexpo. La cea de-a 19-a editie a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura, a avut loc lansarea oficiala a cartii sale.