Senatorul PSD Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, cu privire la situatia alocarii de fonduri catre municipiul Turda, judetul Cluj.
"Investitiile in judetul Cluj s-au caracterizat in perioada guvernariiPDL prin lipsa de transparenta. Mai mult decat atat, termenele de finalizare pentru proiectele in care s-a investit nu sunt cunoscute de comunitate si, prin urmare, oamenii simt ca se treneaza rezolvarea problemelor comunitatii, dar nu stiu pe banii si pe timpul cui. Sustin fara rezerve continuarea proiectelor demarate, insa mi se pare esential ca acestea sa poata fi urmarite si controlate de localnici" se arata in interpelarea facuta de senatorul ardelean.
In acest context, candidatul pentru un nou mandat la Senatul Romaniei, doreste sa afle cati bani a alocat MDRT pentru localitatea Turda, in anii 2010, 2011 si 2012 si pentru ce obiective?
De asemenea, cati bani a primit Compania de apa Aries pentru proiectul de extindere si reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Turda, Campia Turzii si cele patru comune Luna, Viisoara, Mihai Viteazu si Sandulesti? Si care sunt termenele de finalizare a lucrarilor?