Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene.
"PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor. Nu ne mai putem multumi in actualul context economic, social si politic cu sub 20 la suta din electorat si cu eticheta de oras al lui Boc", a declarat Cordos, miercuri, intr-o conferinta de presa.
Acesta a afirmat ca in PSD cuvantul-cheie trebuie sa fie performanta electorala, mentionand ca printre obiectivele sale se numara si castigarea de catre PSD Cluj a primariei Cluj-Napoca si a presedintiei Consiliului Judetean.
Cordos a mai spus ca "s-a saturat de echipele si bisericutele" din partid si ca este nevoie de o noua viziune, de un lider care sa coalizeze toti social-democratii clujeni in jurul unui singur program.
Acesta si-a manifestat nemultumirea fata de modul in care este condusa filiala si a spus ca daca va castiga alegerile va invita alaturi de el si "grupul" de la Cluj, referindu-se la fostii lideri Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas, dar va acorda atentie si celor mai mici dintre membri, aceia care de obicei lipesc afise.