Cautare

2271 de rezultate pentru "ajf dolj republicani a" (2.92 secunde)
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. ... Ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, i-a chemat recent la raport pe cei din teritoriu, pentru a afla cum stau lucrurile la nivel local.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Sahara Olteniei - o realitate devastatoare", pe care o puteti citi in continuare.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
Romanii jigniti de insultarea Regelui pot semna "Protestul Tradatorilor lui Basescu" Declaratia presedintelui Traian Basescu, din 22 iunie 2011, in care se combina neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, i-a revoltat pe multi romani, indiferent daca au optiuni republicane sau regaliste.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj.
Initiata de patru parlamentari liberali si sustinuta de coalitia aflata la putere, legea a fost respinsa cu vehementa de parlamentarii opozitiei, care au reclamat in cele patru zari neconstitutionalitatea legii.
Parlamentarilor PSD de Dolj nu le-a prea pasat de suferinta doljenilor loviti de ape. Din cei sase parlamentari social-democrati, doar doi au sustinut ca au fost in zonele sinistrate, pentru a ajuta oamenii cazati in taberele amenajate de autoritati.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. ... 47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
Cu toate ca guvernul a pus la dispozitia primariilor din zonele rurale suma de 10.000 de miliarde de lei vechi pentru urmatorii trei ani pentru proiecte de infrastructura, doar 12 primari din Dolj s-au aratat dispusi pana in prezent sa acceseze fondul.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. ... Pe principiul "pofta vine mancand", Consiliul Judetean Dolj a alocat in urma cu un an 23 de miliarde de lei vechi pentru conectarea la lumea virtuala a tuturor primariilor.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. ... Zilele ramase pana pe 10 august, cand expira termenul de depunere a declaratiilor privind apartenenta politica a alesilor locali conform Legii nr.
La aceasta se adauga ritmul greoi in care se deruleaza procedurile de atragere a raspunderii patronilor si administratorilor.
Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt. ... Contractarea de credite pentru a realiza obiectivele de pe lista de investitii a comunelor a fost, se pare, ultima din sirul de preocupari ale primarilor doljeni in ultimii ani.
google-analytics.com