Cautare

3363 de rezultate pentru "adresa nr tel" (2.94 secunde)
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI! ... Adresa Showroom: ... 0729 998 612 Tel:
Contact CLINICA FERTILIA Adresa: ... Popa Nan 111, Sector 3, Bucuresti I Tel.: 021 311 22 11; 0724 500 020; 0742 066 952
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa: ... Unirii nr. 9, Tel:
Adresa este Calea Dorobantilor nr. ... tel. / WhatsApp +40723159560 si la e-mail: [email protected] Prepararea se face numai pe baza de prescriptie magistrala semnata si parafat de medic.
Zeci de mii de israelieni au protestat la Tel Aviv la adresa guvernului. Protestatarii cer anularea sistemului judiciar. Protestele, care au loc de 18 saptamani, continua sa creasca presiunile asupra guvernului.
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Cu acest prilej, reprezentantii Mare Nostrum au incercat sa continue strategia de obstructionare a investitiei proferand acuzatii vehemente, dar complet lipsite de argumente chiar si numai rationale, atat la adresa investitorului, cat si a Agentiei de Protectia Mediului Constanta.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat. ... Miezul verii anului 2005 a adus cele mai fierbinti atacuri la adresa premierului si a "grupurilor de interese din jurul Guvernului".
Capetele de acuzare ale PSD la adresa lui Mircea Geoana "Mircea Geoana nu mai este, de facto, alaturi de PSD de mai mult timp, el incalcand obligatiile pe care le are ca membru al partidului.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Visul actionarului majoritar, de a avea televiziune prin cablu, s-a naruit in aprilie 2002, cind CNA a considerat ca documentele depuse la dosar sint "o inselare a bunei credinte a semnatarilor listei certificata de primar, prin inducerea in eroare a acestora", iar oferta nu era "serioasa", dupa cum se mentioneaza in raspunsul trimis pe adresa Cin Company de catre reprezentantii CNA.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Adresa de la corpul de control a sosit ieri si este semnata de un secretar de stat. ... Prefectul i-a adus personal la cunostinta presedintelui CJ de adresa primita de la Guvern. ... Totodata, seful consiliului a aratat ca se va adresa inclusiv Tribunalului de la Haga pentru a-si cauta dreptatea.
Astfel, prefectul judetului solicita, "pentru verificarea legalitatii HCJ nr. ... 18 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati, aprobat prin Hotarirea nr.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD.
in plina vacanta judecatoreasca, Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, "analizand datele furnizate in cadrul rapoartelor de monitorizare a presei", a decis, prin Hotararea nr.
Geoana s-a gandit ca nu ar exista discurs mai placut urechilor de pesedisti decat atacurile la presedinte si premier, motiv pentru care a declansat un atac furibund la adresa lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
Intr-un fel, Mazare si Constatinescu au facut bine ca au lipsit, intrucat seful Guvernului, in premiera pentru el, a fost extrem de acid la adresa "administratiilor locale".
Cu Theodor Stolojan in frunte, PLD si-a propus sa fie partener al PD si al presedintelui Traian Basescu si s-a declarat partid de opozitie la adresa guvernului si a patrulaterului PSD - PNL - PRM - PC.
google-analytics.com