Cautare

3363 de rezultate pentru "adresa nr tel" (6.03 secunde)
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
"Nu este bine ca nu avem buletine pe noua adresa, dar sper ca problema aceasta sa se rezolve odata si odata. Vechea mea adresa este pe strada Domneasca si ma voi duce sa votez la sectia unde am mai votat, adica la ASE", ne-a spus Costel Patoi.
"Conform contractului de lucrari nr. ... "Cu adresa 103 din 29 mai, R-Cons Consult solicita beneficiarului sa prezinte autorizatia de desfiintare si pe cea de construire.
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Lista cu bunuri fusese votata de aceiasi consilieri in urma cu doua luni ca o completare la Legea nr. ... De aceasta data, sunt vizate modificari numai la Anexa nr. 2 la HCL nr. ... Ai adresa, ai ajutor Beneficiarii de venit minim garantat au parte de inca o noutate.
Noi incercam sa facem ceva legat de Schengen Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX in legatura cu acuzatiile sefului statului la adresa liderilor USL, ca in timp ce Traian Basescu ramane "acelasi intrigant politic", atat el cat si premierul incearca sa actioneze pentru aderarea la Schengen.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Este afisata si adresa, pentru a face anuntul cat mai veridic. Daca te hotarasti sa contactezi adresa din anunt vei constata cu stupoare ca firma respectiva, pentru ca este vorba despre o firma, ofera imprumuturi fabuloase.
adresa producatorului; ... La magazinul de prezentare din Oradea al producatorului SC Clasicor SA Cluj-Napoca, s-au gasit la comercializare produse din productia proprie la care, din datele de identificare ale producatorului, lipsea adresa acestuia, iar pentru produsele cu fete din velur nu existau instructiuni de intretinere.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Cu adresa de la DGFP Bihor in buzunar, in care se sustine ca nu au nevoie de case de marcat si nici sa-si tina contabilitatea, persoanele fizice autorizate nu vor sa se mai achite de unele obligatii, asa cum le aveau pana nu demult.
Ministerele de resort, care supervizeaza derularea fondurilor structurale alocate de UE pentru perioada 2007-2013, si-au înfiintat oficii teritoriale în tara, la care toti cei interesati de finantari europene nerambursabile se pot adresa pentru a obtine mai multe informatii. Dezvoltarea regionala - axa prioritara Una dintre cele mai mari alocatii financiare revine dezvoltarii regionale.
AVAS trebuie sa faca o identificare a persoanelor dupa nume si dupa adresa, ceea ce este incorect. Ar fi trebuit ca instanta sa treaca CNP-ul pentru fiecare persoana in parte, pentru ca este foarte greu de identificat o persoana numai dupa nume si adresa, fara a avea CNP.
Clientii Bancpost au primit un e-mail care contine un link ce duce, aparent, catre site-ul Bancpost, care însa ajunge la o alta adresa, respectiv http://bancpost.t35.com. ... Informatiile sunt trimise la adresa de mail [email protected] > prin intermediul unui serviciu gratuit dedicat trimiterii formularelor web pe mail.
Cat despre SRL-ul olandez care patroneaza societatea Avrig 35, jurnalistul de investigatii Stefan Candea sustine ca functioneaza la o adresa la care isi mai au sediile alte 12 firme, toate detinute de diferite societati offshore din Cipru cu afaceri in Romania, reprezentand diferite grupuri de investitii autohtone sau straine.
Lista cu bunuri fusese votata de aceiasi consilieri in urma cu doua luni ca o completare la Legea nr. ... De aceasta data, sunt vizate modificari numai la Anexa nr. 2 la HCL nr. ... Ai adresa, ai ajutor Beneficiarii de venit minim garantat au parte de inca o noutate.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
Am urmarit - penduland intre fascinatie si oroare - diatribele desantate ale acestui personaj la adresa unor politicieni de calibru ai Romaniei - quasi-epuizand esichierul politic - care frizau atat calomnia cat si insulta. Dar nu atacurile virulente la adresa unor reprezentanti marcanti ai vietii politice m-au revoltat.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
google-analytics.com