Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (3.58 secunde)
'Exclus din primul cerc al conducerii PNL de votul pe lista impus de liderul Crin Antonescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a revenit puternic in dezbaterile publice din ultimele saptamani. ... PSD si PNL au anuntat o motiune de cenzura, primul pas spre caderea Guvernului.
Patru companii din Austria, Marea Britanie, Africa de Sud, respectiv, India, si-au exprimat interesul pentru operatorul roman de telefonie mobila Cosmorom, sustine Adriana Ticau, ministrul din cadrul comunicatilor.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Altadata destinsa sau relaxata, atmosfera in care s-a desfasurat sedinta de ieri a Consiliului Local Municipal Constanta a fost de-a dreptul inghetata. La propriu, din cauza temperaturii extrem de scazute din sala de sedinte, care a starnit nemultumirea consilierilor si dardaiala jurnalistilor prezenti.
Ieri, la Palatul Cotroceni, in mai putin de cinci minute, s-a desfasurat depunerea juramantului de investitura in fata presedintelui, de catre noul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Iuliu Winkler.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca, printr-o Hotarare de Guvern luata pe 15 septembrie, Guvernul a transformat Fondul Proprietatea, in valoare de 5 miliarde de Euro, in "pusculita de partid" a PNL.
In lipsa oricarei opozitii, sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, cu 15 puncte pe ordinea de zi, s-a terminat in 30 de minute. Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Romano-Bulgara si Prefectura Constanta au organizat ieri un seminar de informare privind accesarea fondurilor structurale.
Problemele economice nu au fost inca depasite, iar lunile urmatoare vor fi decisive pentru consolidarea reformelor incepute si asigurarea unei cresteri economice sanatoase, a declarat, luni, in Parlament, premierul Emil Boc, la dezbaterea privind bilantul guvernarii.
Din partea PNTCD, la scaunul de primar, candideaza sindicalistul si folcloristul Doru Dancus.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
Ministrul de stat Adrian Videanu sustine ca statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la Romtelecom, BCR si CEC.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Fostii proprietari ai imobilelor nationalizate de comunisti vor primi prin intermediul Fondului Proprietatea actiuni la aproximativ 100 de societati comerciale unele mai rentabile, altele aproape “pe butuci“.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
google-analytics.com