Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (7.39 secunde)
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Suspendarea procesului privind solicitarea de dizovare a Consiliului Local Mangalia a prilejuit o noua "runda" de replici intre primarul Claudiu Tusac (foto) si alesii locali. "Batalia" acestora a continuat ieri prin intermediul comunicatelor de presa.
presedintele de "prima mana" al unei tari "second hand", pe care il puteti in continuare. O tara care se imprumuta pentru a plati pensii si salarii este o tara de mana a doua.
Ambasada SUA s-a inspirat din "Ursul pacalit de vulpe", pentru a crea "o alegorie pentru escrocheriile legate de Loteria Vizelor" prin intermediul unui filmulet de desene animate, de aproape sapte minute, in care prezinta doua dintre situatiile in care romanii cad adesea victime.
Conform "Adevarul", membrii PDL primesc prin e-mail "recomandari" din partea Robertei Anastase legate de temele si mesajele pe care ar trebui sa le transmita prin mass-media.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a anuntat lansarea a sapte linii de finantare, in valoare totala de circa 165 de milioane de euro, printre care se afla si cele destinate "dezvoltarii e-economiei", mai exact solutii electronice pentru e-business. IMM-urile interesate pot depune cererile de finantare incepand cu 2 septembrie.
SIF Oltenia a raportat pe 2008 profituri de 20 de milioane de euro. ... Cele 18 milioane de euro primite de la Ford pe pachetul de 22% din Automobile Craiova asigura dividendele actionarilor si fonduri pentru investitii.
Ne vedem la Webstock 2016! De ce ar trebui sa participi Ne vedem la Webstock 2016? ... La JW Marriott, Bucuresti. ... Pe data de 30 Septembrie a.c. A noua editie a cunoscutei conferinte dedicate Social Media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). ... Vine intr-un design unibody, realizat din aluminiu, rezistent si cu o grosime de doar 8.4 mm.
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! Cinefilii se vor putea bucura anul acesta de cea de-a treia editie a Chitilia Film Fest, care a avut mare succes la cele doua editii anterioare si incepe acum din nou preselectiile!
Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta da startul unei conferinte, in cadrul careia va oferi sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos. Subiectele abordate cuprind o paleta vasta de domenii, cum ar fi:
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Romanii isi iau ramas bun de la Regele Mihai I. A fost un monarh constitutional, iar in timpul domniei sale a dat dovada de multa intelepciune si devotament.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
Fa-ti plinul de vitamine naturale!
Participantii la conferinta Traieste Sanatos cu Simona vor avea inca un motiv de bucurie: ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr.
In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare.
google-analytics.com