Cautare

3345 de rezultate pentru "acidente auto italia" (3.02 secunde)
Doar 15% dintre doljenii care au cerut la Fisc restituirea taxei auto au dreptul sa-si primeasca banii inapoi.
promotor.ro/ Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansarile Editia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunta una destul de bogata in lansari de modele noi. Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia.
un advertiser din domeniul auto doreste sa apara cu o campanie de bannere pe Internet. ... Difuzia mesajului in target este maxima, deoarece practic orice utilizator al retelei, indiferent de afinitatea pentru domeniul auto, are aceeasi sansa de a vedea bannerul campaniei.
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
Vanzarile de automobile in China le-au depasit luna trecuta pe cele din Statele Unite pentru prima data in istorie, China apropiindu-se vertiginos de statutul de cea mai mare piata auto din lume.
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare. ... Solutia cea mai la indemana pentru achizitionarea unui autoturism nou este creditul auto, care se poate intinde si pana la 10 ani.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla". In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
Un astfel de model al companiei aeriene Caspian Air s-a prabusit anul trecut pe 15 iulie in timpul unui zbor pe ruta Teheran-Yerevan in urma caruia au murit 168 de pasageri. Din 2002 pana in prezent s-au petrecut 5 acidente grave cu acesti tip de avion.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. ... 2007 va fi anul completei liberalizari in asigurarile auto. ... In acelasi timp insa piata asigurarilor auto din Romania continua sa fie marcata de anomalii.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Cea de-a VII-a editie a Salonului auto Târgu Jiu si-a deschis ieri portile si le va închide peste patru zile.
Cei care doresc sa-si inmatriculeze o masina nu pot plati pe loc taxa auto.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Roma, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Italia, ca, probabil, actuala lege electorala din Romania va genera "probleme in acuratetea rezultatului votului", dar este un pas inainte in clarificarea clasei politice.
google-analytics.com