CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
Toate mesajele vor fi montate si difuzate in cadrul emisiunii CIAO ITALIA, ce va transmisa luna viitoare in Italia.

Cine este CASAMIA TV?

Primul canal digital bilingv in romana si italiana, transmis pe frecventele tv italiene cu o grila proprie de programe, CASAMIA TV, a debutat oficial chiar luna aceasta.
Sloganul sau este "CasaMia TV aduce Romania in Italia!".
A fost creata o grila speciala de programe care sa poata reflecta exigentele acestei diaspore si sa poata acoperi golul comunicational, resimtit de cei care traiesc departe de propria tara.
Un serviciu cu un profil editorial inovator, care se pliaza pe necesitatile celei mai numeroase comunitati de imigranti din Italia.
Este prima televiziune din Italia, dedicata romanilor, dar si italienilor interesati de istoria, cultura sau traditiile Romaniei.
Un scop precis in procesul dificil de integrare initiat de romani in Italia, nu doar de informare sau de divertisment, ci si de sprijinire a persoanelor care, datorita muncii sunt nevoiti sa stea departe de cei dragi, un canal fara bariere, ce poate fi receptionat in clar prin intermediul unui sistem digital terestru, cu un program de 24 ore pe zi, in limba romana si italiana.
CASAMIATV este partener Radio Romania Actualitati si Etno Tv.