Cautare

3345 de rezultate pentru "acidente auto italia" (3.41 secunde)
Desi incepand cu 1 ianuarie 2007 a impus masuri tranzitorii de acces pe piata fortei de munca, Italia a liberalizat patrunderea lucratorilor romani in domeniul agricol, sezonier. Cetatenii romani care doresc sa lucreze in agricultura in Italia o pot face in baza unei declaratii de angajare din partea angajatorului.
In ciuda scandalurilor iscate de infractiunile comise de romani in Italia, relatiile comerciale dintre cele doua tari merg bine. Astfel, schimburile comerciale dintre Romania si Italia ar putea depasi 12 miliarde de euro anul acesta, au spus vineri reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.
Unimpresa, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept "patronat", intra oficial in sistemul Confindustria, cea mai importanta confederatie europeana ce reprezinta societatile producatoare de bunuri si servicii, cu organizare industriala, din Italia.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia. ... In Italia Equlibra este lider pe piata de suplimente alimentare si cosmetice naturale exportand in 20 de tari.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
unul a emigrat in Canada, celalalt in Italia. ... Cativa plecasera deja in sectorul privat, facusera firme de taxi, magazine, firme de transport, ferme, totul in mic si luat de la zero, mergea, cum se spune in Italia, "cu zambete si capace", adica taras-grapis.
Indiferent de cat de grele sunt vremurile pe care le traim, Romania si Italia au o relatie speciala, care merge inainte, prin vointa ambelor parti. Precedenta mea intalnire cu dumneavoastra avea loc pe fundalul unei agresivitati mediatice fata de cetatenii romani stabiliti in Italia.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, in sedinta de miercuri a Guvernului, ca regreta ca unele partide, promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa auto.
 Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto. ... Oamenii legii ii solicita prefectului sa faca demersurile necesare pentru inasprirea conditiilor pentru obtinerea permisiului auto de catre gorjeni.
Despagubiri mari in domeniul auto Cind aud de "RCA ", conducatorii auto nu se prea entuziasmeaza. Ei trebuie sa plateasca in fiecare an o prima de asigurare pentru raspunderea civila auto.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006.
De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Asa a ajuns Dacia, dintr-o masina proasta si urata sa fie acum a sasea putere europeana in domeniul auto.
Aceasta, desi potrivit unor date prezentate de Politia Rutiera numarul accidentelor auto cauzate de viteza neadaptata la conditiile de trafic si de cea neregulamentara (excesiva) a scazut de cand s-a dat voie la utilizarea detectoarelor radar.
Ministrul a purtat marti discutii cu reprezentantii Comisiei Europene pe marginea taxei auto, la o saptamâna dupa ce o delegatie româna a prezentat modificarile aduse taxei auto reprezentantilor Directiei Generale pentru Taxe si Uniune Vamala.
Daca acesta este mai mare decât cel considerat standard, taxa auto scade. ... Numai ca diferenta de bani se poate recupera doar scotând alti bani din buzunar pentru achitarea evaluarii masinii, operatiune denumita „determinarea deprecierii autovehicului rulat“, pe care o face Registrul Auto Român (RAR).
Solutia pentru mentinerea profitului si a marginilor operationale in afacerile cu masini este cresterea preturilor la serviciile post-vanzare, pe care companiile auto vor pune accent tot mai mult, in conditiile in care piata auto se apropie de stagnare, a declarat pentru Mediafax vicepresedintele APIA Brent Valmar."Marginile operationale sunt in scadere, nu numai la noi (Porsche Romania - n.r.), ci la toti jucatorii din piata.
Mai multi instructori auto au iesit ieri, 25 iunie a. ... , in strada pentru a protesta fata de decizia luata de Ministerul Transporturilor, care ii lasa fara munca pe instructorii auto independenti.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
google-analytics.com