Cautare

3545 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (2.70 secunde)
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
Inflatia inseamna mai multi bani in circulatie, asa cum in tarile cu inflatie ridicata sunt si foarte multi bani", a declarat Isarescu.
Printre obligatii se numara si achitarea amenzilor de circulatie. Craiovenii care au amenzi de circulatie neachitate risca sa nu-si poata vinde apartamentele.
Proiectul arhitectilor prevede constructia a doua tunele de 2 kilometri lungime ingropate la 25 de metri sub Parcul Herastrau, cu cate trei benzi de circulatie pe fiecare sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Magda Marincovici) Decesele ca urmare a accidentelor de circulatie sunt de trei ori mai multe in tarile in curs de dezvoltare comparativ cu cele dezvoltate.
Astfel, pe data de 19 septembrie, de la ora 10.00, copiii cu varste intre 4 si 10 ani au venit la ora de circulatie rutiera, ce a avut loc simultan in parcarile tuturor magazinelor Lidl din Romania.
(1) Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza:
Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie. ... Un pont important este sa ii spui agentului de la circulatie ceva banal:
Este o fractura de fragilitate, favorizata de slaba rezistenta a oaselor osteoporotice si provocata de traumatisme minore, precum o cadere, un acident casnic sau chiar desfasurarea unei activitati zilnice.
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
In mai au fost inscrise in circulatie 153 de SUV-uri Duster in tara. Statisticile DRPCIV arata ca luna trecuta au fost inscrise in circulatie 8.657 masini noi, fata de 11.475 in luna similara a anului trecut.
"Partea grea, peretii mulati, se apropie de sfarsit, dupa care piata devine libera pentru circulatie, pentru ca dedesubt sa se lucreze toata iarna in metoda pe care dansii o numesc top down.
- pentru o perioada de 90 de zile cand fapta conducatorului de autovehicul sau tramvai a fost urmarita ca infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice, precum si in cazul accidentului de circulatie din care a rezultat decesul sau vatamarea corporala a unei persoane si instanta de judecata sau procurorul a dispus clasarea, renuntarea la urmarirea penala, renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, daca pentru regula de circulatie incalcata prezenta ordonanta de urgenta prevede suspendarea exercitarii dreptului de a conduce.
In august 2004, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la evenimentele de la 23 august 1944, in cadrul manifestarilor dedicate acelui moment, la care a participat si Regele Mihai, spuneam:
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
google-analytics.com