Cautare

3443 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (2.65 secunde)
Odata cu 6 august, atunci cand se celebreaza acest eveniment religios, frunzele incep a se vesteji si ingalbeni, apele a se raci, pasarile calatoare pornesc a-si croi drum spre tarile calde iar gandacii si taratoarele isi cauta adapost in pamant, pregatindu-se pentru iarna.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Desi luna august se va dovedi pentru Fecioare o perioada destul de dificila, vor reusi sa depaseasca toate provocarile gratie exclusiv farmecului lor.
Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului. Potrivit viceprimarului Ion Fugaru, localitatea este deficitara la capitolul ordine publica si circulatie.
In ce priveste prima categorie, este invocat faptul ca amenzi de ordinul miilor sau zecilor de mii de lei ar fi disproportionate in raport cu veniturile populatiei, ceea ce nu ar duce la efectul dorit de preventie, ci doar la cresterea alarmanta a coruptiei in randul politistilor de la Circulatie.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
De exemplu, introducerea in circulatie a formularelor tipizate ilegal, respectiv a facturilor si chitantelor fiscale, se pedepseste cu inchisoarea intre 3 si 12 ani. ... De asemenea, se reglementeaza cu claritate faptele legate de tiparirea sau punerea ilegala in circulatie a timbrelor, banderolelor sau marcajelor.
Astfel, persoanele care nu au incheiata asigurare RCA valabila "vor primi o instiintare oficiala cu privire la efectele neindeplinirii obligatiilor legale in cazul punerii in circulatie a vehiculelor respective.
Ancheta pentru semnele de circulatie "Probabil, pentru indreptarea acestei situatii va fi creat un sens giratoriu in acea zona sau un pasaj subteran. ... In cadrul aceleiasi sedinte a fost discutata si problema disparitiei celor noua semne de circulatie montate de Primaria Constanta, pentru asigurarea sigurantei circulatiei in zona.
Unul din aspectele cele mai importante ale noului cod rutier il constituie exonerarea soferilor in cazul provocarii unui accient de circulatie produs ca urmare a neatentiei pietonilor.
Pentru a strange cat mai multa moneda veche din piata, BNR a demarat, incepand cu 1 decembrie, actiunea de retragere a banilor vechi din circulatie.
Reglementari privind restrictiile de circulatie Transportatorii mai solicita stabilirea unei politici comune si a unor reglementari clare de aplicare a restrictiilor de circulatie pe drumurile publice, tinandu-se cont de starea actuala a infrastructurii rutiere, impunerea unor restrictii de circulatie sa se faca numai cu consultarea si acordul patronatelor din transporturi tinandu-se cont de tariful rovinietei, situatia drumurilor oferite ca rute ocolitoare, normele AETR privind timpii de conducere, viteza medie de circulatie a autovehiculelor comerciale in Romania, siguranta circulatiei pe drumurile publice si costurile pentru realizarea serviciilor de transport.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
masura in care sunt respectate regulile de circulatie de catre soferi; factorii care limiteaza incalcarea regulilor de circulatie, precum si opiniile soferilor cu privire la masurile ce trebuie adoptate pentru imbunatatirea traficului.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii.
Guvernul a luat aceasta decizie de a pastra in 2018 amenzile de circulatie la nivelul din 2017, pentru a preveni majorarea punctuluide amenda odata cu cresterea salariului minim. ... Amenzile de circulatie vor fi pastrate la nivelul actual si in 2018, in ciuda majorarii salariului minim.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
google-analytics.com