Cautare

6179 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova marinescu marius" (2.72 secunde)
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Azi dimineata, la matinalul SmartFM, Marius Tuca si Marius Manole au rezistat eroic in fata asaltului melodramatic al actritei Rodica Mandache (74 ani), vajnica propagandista si militanta care indeamna (ne)ascultatorii SmartFM sa participe la mitingul neautorizat din Piata Victoriei , timp de 10 zile si mai ales nopti.
Senatorul PD Marius Marinescu, vicepresedintele Comisiei de abuzuri, cere suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al comisiei, ca urmare a faptului ca aceasta a fost pusa sub urmarire penala in dosarul stenogramelor.
Situatia a fost explicata de vicepresedintele Comisiei, Marius Marinescu (PD), care a precizat ca doar patru senatori ai Puterii sunt in componenta Comisiei.
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
Secretarul general al Senatului, democratul Dan Vasiliu, a precizat ca, desi numarul de senatori este de 137, s-a decis achizitionarea a 140 de autoturisme pentru a exista rezerve in cazuri de accidente.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Dintre liberali au donat sange doar 3 parlamentari (Ioan Ghise, Mircea Pusca si Mihai Malaimare), dintre pedisti, senatorul Marius Marinescu, minoritatile au fost "reprezentate"de Mircea Grosaru, iar "lunga" lista a donatorilor de sange sfintit prin vot electoral se incheie cu deputatul Mona Musca, in prezent avand statutul de parlamentar independent.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, senatorul PD Marius Marinescu, a depus o noua initiativa legislativa ce vizeaza modificari de substanta la recenta ordonanta de guvern, referitoare la modalitatea de instrainare a imobilelor gestionate de RA-APPS.
Adriean Videanu, presedintele executiv al PD, a anuntat ieri ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun" si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Potrivit celebrului Calin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagonistii scandalului Flota de acum multi ani, apropiat, cindva, al lui Traian Basescu, tatal actualului presedinte, Dumitru Basescu, a fost nici mai mult, nici mai putin decit unul dintre comandantii politici ai armatei romane, pe vremea regimului comunist.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Marius de 28 de ani din jud. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com