La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. Solomon de 54 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, acesta refuzand testarea cu apartul alcooltest.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. C-tin Brancoveanu din sectorul 4, pe V. Dan de 40 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,81 mg/l alcool in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.