La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. NICOLAE de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe str. Pietei dinspre str. Ardealul catre bd. Bucurestii Noi.
Cand a ajuns la intersectia cu bd. Bucurestii Noi, nu s-a asigurat la efectuarea virajului dreapta, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. Ilinca de 84 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii
prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 10:20, R. DANIEL de 29 de ani din Bucuresti, a condus un motoscuter marca Yamaha, pe sos. Pipera dinspre com. Pipera catre str. Barbu Vacarescu.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 48, a patruns pe contrasens, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Chevrolet condus de P. Marius de 28 de ani din jud. Teleorman, din sens opus.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui R. DANIEL, care a ramas internat la spital.
Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.