Cautare

7686 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova 30 aprilie" (8.44 secunde)
Adrian de 30 de ani din Bucuresti. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 14:30, R.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6-19 aprilie, ce cuprinde vremea in Saptamana Mare, de Paste, dar si urmatoarea saptamana. ... Astfel, media maximelor termice va creste de la 9 grade, pe 6 aprilie, la 19 grade pe 11 si 12 aprilie.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 aprilie 2011, im jurul orei 18:30, B.
La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 18:00, A. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 22:45, C.
La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 16:00, C. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 23:30, T.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com