La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 18:00, A. Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos. Virtutii, din directia bd. Uverturii catre bd. Iuliu Maniu.
Cand a ajuns in dreptul Pasajului Lujerului, a surprins si accidentat o minora de 11 de ani, din jud. Prahova, care in timp ce se afla pe treapta unui magazin privind articolele expuse la vanzare, a pasit in spate fara sa se asigure.
Din accident a rezultat ranirea grava a minorei, care a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 22:45, C. Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Calea Calarasilor, sectorul 3.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 175, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers, intrand in coliziune cu o motocicleta marca Honda condusa de C. Bogdan de 29 de ani, din Bucuresti.
In urma coliziunii, motocicleta a fost proiectata intr-un autoturism care se afla parcat.
Ranit grav, C. Bogdan a ramas internat la spital.
Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.