Cautare

935 de rezultate pentru "accidente moto gabi iancu" (2.63 secunde)
"Traian Basescu, un creier ce trebuie ascultat" Noul sef al institutiei Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este un personaj mai mult decat controversat si totodata este un mare fan al lui Traian Basescu, despre care a afirmat, citat de Antena 3, ca este "un creier ce trebuie ascultat".
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
Stirea a fost insa infirmata la numai o zi de catre presedintele Balkan Petroleum, Marian Iancu. ... Daca voi vinde, voi vinde pe bani multi, foarte multi, pentru ca am si muncit mult ", sustine Marian Iancu.
Piata energiei - "vaca de muls" "Ar fi o foarte mare greseala ca BRM sa fie o bursa a energiei", a declarat ieri Iulian Iancu, presedintele Comitetului National Roman al Consiliului Mon-dial al Energiei (CNR-CME).
Potrivit directorului executiv al Directiei Agricole pentru Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, Iancu Sapera, de curand s-a dat startul recoltarii rapitei, cultivata pe o suprafata de 57.000 de hectare din judetul nostru.
Cei care merg catre centru, pe bulevardul Nicolae Titulescu, au posibilitatea sa ocoleasca zona inchisa, luand-o fie la stanga, pe strada Constantin Brancusi (care va fi deschisa in ambele sensuri), apoi pe strada Principatele Unite (pe intreaga ei lungime urmand sa se instituie sens unic dinspre strada Brancusi catre Stefan cel Mare) si pe Stefan cel Mare, fie la dreapta, pe strazile Filantropiei sau pe Iancu Jianu, apoi pe strada Brestei, in sus pe Unirii si pe A.I.
Orasul a capatat o noua importanta dupa numirea drept comite de Timissi de ban al Banatului a lui Iancu de Hunedoara.
Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. ... Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Str.
Iancu de Hunedoara - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Sos. Stefan cel Mare - Sos.
Marian Iancu, fostul finantator de la Poli Timisoara, a vorbit pentru Orange Sport despre fotbalul romanesc. ... Marian Iancu a fost condamnat in dosarul Rafo Carom.
Iancu (70) / Camara (90+3) Hermannstadt: ... Iancu, D. ... Iancu, Oroian, Babic Antrenor: Marius Maldarasanu FC Botosani: Ducan - Petro, Mutombo, Pius, Tiganasu - Ivanov, Dican, Zabou - Dragu, Tallo, Mailat Rezerve:
Iancu, N'Goma Absenti: ... Iancu, D. Iancu (incerti) Antrenor: Marius Maldarasanu Stadion: Rapid Giulesti Arbitru: Vidican Rares George (Satu Mare). A1:
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Te poti asigura si pentru eventualele accidente, cand ai un handicap temporar si ai nevoie de venituri. ... Daca mori, asta e!", afirma Daniel Iancu, un tanar craiovean.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Ce se intampla cu cei care produc accidente pe timp de iarna si nu sunt echipati corespunzator?
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
google-analytics.com