Cautare

935 de rezultate pentru "accidente moto gabi iancu" (2.61 secunde)
Accidentul s-a soldat cu avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital.
Conducatorul moto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Asadar, alaturi de primar s-au aflat, de aceasta data, doar viceprimarul Gabi Stan, seful Corpului de Control din cadrul Primariei, Dayan Fetislam, consilierii Lucian Balut, respectiv Aurelian Arghir. ... Mai nelinistit decat purtatorul de cuvant insa s-a dovedit a fi Gabi Stan.
Dupa ce l-a curtat fara succes pe ex-pesedistul Octav Cozmanca, magnatul otevist Dan Diaconescu l-a abordat, recent, prin interpusi, pe liderul UNPR, ministrul-general Gabi Oprea, pentru a sonda posibilitatea unei colaborari politice fructuoase intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
Marti, Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj vor fi gazde in CAMERA DIN FATA, pe Strada Mendeleev. Acestia se intalnesc cu presa la o ceasca de cafea sau ceai...
Am trecut la ridicarea acestora pentru ca ingreuneaza traficul si in plus, sunt foarte urate", a declarat Gabi Stan, viceprimarul Constantei.
Seful statului i-a decorat luni la Palatul Cotroceni pe Dumitru Tranca, Traian Grancea si Ion Minutescu cu Ordinul national "Serviciul credincios" in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti reprezentanti ai minoritatii rrome, printre care Florin Cioaba, parlamentarul Nicolae Paun si cantareata Gabi Lunca.
Ei, si daca tot precizam ca agitatia era mare in hotelul Malibu, mai putem adauga si faptul ca viceprimarul Gabi Stan era atat de bine dispus incat facea glume pe seama vicepresedintilor Consiliului Judetean Constanta - Cristian Darie si Cristinel Dragomir, si ei prezenti.
'Stand la taclale cu Turcescu, la prietenosul post B1TV, ministrul Apararii Gabi Oprea ne-a relatat cum a fost el resapat de Traian Basescu, din calitatea de "sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase" in aceea de general de patru stele si ministru in guvernul lui Boc.
"Gabi Firea a avut dreptate sa se enerveze. ... O asteptam pe Gabi inapoi in PSD. Nu mor caii cand vor cainii!
În acest sens a solicitat banii Gabi Saizescu, reprezentanta firmei Playcont. ... Ultima data mi-au spus ca fata care se ocupa de dosare este plecata în concediu“, a spus Gabi Saizescu.
În acest sens a solicitat banii Gabi Saizescu, reprezentanta firmei Playcont. ... Ultima data mi-au spus ca fata care se ocupa de dosare este plecata în concediu“, a spus Gabi Saizescu.
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Gabi Muresan si Bokila vad cartonasul galben inainte de pauza. ... Gabi Muresan reia cu capul pe langa poarta! Min 38:
Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
o relatie "periculoasa" cu fotbalistul Gabi Matei, care a taiat-o cu lama pe maini, bruneta are parte de experiente noi alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, cu care e de 5 luni.
Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul casniciei. ... Dupa cinci ani de casnicie, Marcel Toader si Gabi Cristea au divortat si au semnat actele pe 13 iunie.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
google-analytics.com