Cautare

935 de rezultate pentru "accidente moto gabi iancu" (3.98 secunde)
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor:
Auto-Moto-Dakar: Motociclistul argentinian Jorge Martinez Boero a murit in prima etapa Un motociclist argentinian, Jorge Martinez Boero, in varsta de 38 de ani, a murit in timpul primei etape a Raliului-raid Dakar 2012, care a luat startul duminica de la Mar Del Plata, au anuntat organizatorii cursei.
primele doua, acoperite, cuprind expozantii auto, moto si ATV, respectiv expozantii de accesorii, echipamente si servicii, iar suprafata aflata în aer liber va gazdui autoutilitarele.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
sunt membri ai Moto Club Oltenia Bikers.
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Steaua s-a impus prin golul marcat de Gabriel Iancu (49). ... Steaua a marcat in minutul 49, prin Gabi Iancu, care a dejucat pasul la ofsaid al apararii scandinave, si l-a invins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un sut cu bolta (49).
Dunarea Calarasi a deschis scorul in minutul 70, printr-un gol specaculos, inscris direct din corner de Gabi Iancu. ... Iancu - Ndiaye Rezerve:
29 / Iancu 45+2 Echipele de start: Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Balasa, Ispas - C. Matei, N. Paun, Aganovic - I.
Iancu Stavrositu - vicepresedinte, este exponentul unor interese foarte dubioase, fiind omul de legatura al prefectului Danut Culetu, prefect care se afla intr-o foarte buna relatie cu presedintele PNL Constanta, Puiu Hasotti, iar sediul PLD Constanta functioneaza intr-un spatiu apartinand familiei Stavrositu-Cusu;
Conservatorii l-au prezentat ieri pe candidatul lor pentru Primaria Constanta, actorul Lucian Iancu. ... Iancu vrea o campanie electorala eleganta, curata si fara denigrarea contracandidatilor, recunoscand meritele lui Mazare.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. Lucian Iancu a mai intarziat un pic, interesat fiind de soarta unor copii ai strazii care il abordasera pe drum.
Deputatul social-democrat Iulian Iancu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD ar putea depune motiune de cenzura daca Guvernul nu revine aspura propunerii de initiere a unui "campion energetic", prin comasarea Hidroelectrica si a complexurilor energetice Rovinari si Turceni.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Maghiarii extremisti l-au "ucis" pe Iancu Ziua Maghiarilor de Pretutindeni au fost marcata ieri in comunitatile ungare din Romania. Manifestarile au fost duse pana la extrem la Miercurea-Ciuc, unde liderul Garzii Secuiesti, Csibi Barna, l-a "judecat" pe Avram Iancu si l-a "condamnat" la moarte.
google-analytics.com