Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (2.70 secunde)
Echilibrarea rotilor si unghiul de fuga Termenul ECHILIBRARE si expresia UNGHIUL DE FUGA produc adesea confuzii printre soferi. ... Operatiunea de reglare a unghiului de fuga se refera la ajustarea unghiurilor rotilor astfel incat ele sa fie paralele intre ele si in acelasi timp sa fie eprfect perpendiculare pe pamant.
Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. ... Tot el, in 2018, ar fi provocat un accident mortal, in care o tanara de 21 de ani a murit.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri. O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B.
O firma care sa ofere consultanta si o expertiza tehnica a automobilului inainte de tranzactionare, intr-un oras precum Craiova, unde circula zilnic aproximativ 90.000 de masini, poate fi o afacere care sa aduca un profit frumos, dat fiind faptul ca piata de profil este neocupata.
Continui sa raman surprins de modul in care se circula pe soselele noastre. Toti parvenitii care au avut niscaiva parale pentru o masina mai bunisoara isi permit sa transforme Faleza in pista de Formula 1 fara ca cineva sa-i opreasca sau, fereasca Dumnezeu, sa-i mai si sanctioneze.
"Nu franati, daca simtiti ca masina aluneca, ci accelerati usor". ... Cele mai multe accidente si blocaje in trafic sunt provocate de derapaje. Iar cauciucurile de iarna nu sunt suficiente, daca cel aflat la volan nu controleaza vehiculul.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal. Rosalind Reynolds, din Lincolnshire, Anglia, este acum crescatoare de caini de rasa si experta in domeniu.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Noi, daciotii, si masina tuturor romanilor, Dacia 1310, am strabaut in vara lui 2012 aproape 16.000 de kilometri, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulaanbaatar, capitala Mongoliei.
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. De acum incolo, Bejat va merge in teren cu un un VW Touareg, a carui valoare se ridica la cateva zeci de mii de euro.
Subprefectul Claudiu Palaz (foto) a vrut, ieri, "sa rupa gura targului" cu masina la volanul careia si-a facut aparitia la sediul prefecturii: ... "Este al tatalui meu, de la firma, l-am luat cu imprumut. ... Umblu cu masina de inchiriat", a spus, amuzat, Claudiu Palaz.
google-analytics.com