In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str. Lunca Birzesti, sector 4, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei femei de 30 de ani si al carui autor a parasit locul accidentului, a fost identificat suspectul in persoana lui G. Vlad de 19 ani din Bucuresti.
Cel in cauza este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, dosarul fiind inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigăzii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 31.12.2010, pe Calea Vitan, sector 3, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei femei de 21 de ani si al carui autor a parasit locul accidentului, a fost identificat suspectul in persoana lui G. Ionut de 22 de ani din Bucuresti.
Cel in cauza este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviinzarea organelor de politie, dosarul fiind inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.