Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (7.56 secunde)
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. "Masina trebuie sa fie impecabila", spun surse din companie.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. "Masina trebuie sa fie impecabila", spun surse din companie.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata. Autoturismul va ajunge efectiv la clienți de la sfarsitul lunii iulie incolo.
https://youtu.be/41ft--K3vcw VUNK lanseaza piesa Ajunge, extrasa de pe materialul discografic Domnul Portocaliu si Masina Timpului, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar Deja Vu.
Aceasta este explicatia data de Freud naravului de a rataci obiecte ce ni se par a fi, totusi, extrem de importante.
Ti s-a intamplat vreodata sa inchizi cheile in masina? ... Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri in masina daca ai la tine un cutit, un umeras sau un telefon mobil.
Politistii bucuresteni fac cercetari in cazul unui geam al unei masini si al unui imobil din apropiere, sparte de impuscaturi cu bile metalice in zona Sectorului 1 al Capitalei.
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Bogdan Oprita, citat de Agerpres.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006. Spre comparatie, in 2005 volumul primelor subscrise pe acest segment a fost de 930 de milioane de euro.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
google-analytics.com