Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (8.60 secunde)
In urma cu doua zile, mare tam-tam dupa ce un politist iesit din serviciu a accidentat... un gard, obosit si "obosit" fiind dupa o tura de noapte si o tura pe la un bar din cartierul in care locuia.
Galliquio a calcat deja pe bec, numindu-l pe Dinu "nebun" dupa ce a fost trimis la echipa a doua, Pekarici s-a accidentat si va face tusa o luna, iar Miranda abia a sosit si va avea sarcina dificila de a-l inlocui pe Niculescu, plecat in Bundesliga.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Masinile "de teren" erau niste simple dubite (si nu ma refer la dotarile firmelor de paza) ce s-ar fi accidentat si in afara terenurilor "accidentate", motiv pentru care tot mersul pe jos a facut piciorul frumos.
Imaginile care ne-au fost prezentate aratau insa ca femeia respectiva, amenintata cu puscarie pentru vatamare corporala "din culpa", chiar avea grija de micutul accidentat si ca plangea in hohote din pricina nefericitului eveniment.
Stelistul stie destul de bine Italia, unde a petrecut luni bune la clinica din Bologna, fiind foarte des accidentat. Iar infirmeria lui Inter Milano este destul de des plina, chiar din aceasta cauza discutandu-se in vara despre achizitionarea stelistului.
Teiul Doamnei a surprins si accidentat grav pe S. Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pe 3 august, barbatul aflat la volanul unui autoturism marca Rover a accidentat grav un mopedist, dupa care si-a continuat drumul nestingherit.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei RATB "Dumbrava Noua", a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 65 de ani, neidentificata, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani.
Un barbat accidentat pe munte a solicitat ajutorul echipelor Salvamont. Salvatorii nu pot ajunge la victima din cauza unui versant prabusit.
Alt sofer baut, Fanel Ivanus, de 43 de ani, din Dabuleni, care conducea o Dacie in localitate, a lovit si accidentat un biciclist care circula in aceeasi directie.
Cand a ajuns inn dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe P. Aurelia de 30 de ani din jud.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei de metrou "Dimitrie Leonida" a surprins si accidentat grav pe S.
Cand a ajuns in dreptul refugiului statiei RATB "Pridvorului" a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 30 - 35 ani, care a ramas neidentificata.
Bucurestii Noi, nu s-a asigurat la efectuarea virajului dreapta, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. Ilinca de 84 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
11, a surprins si accidentat mortal pe E. ION de 77 de ani din Bucuresti, care se afla in partea carosabila in incercarea de a traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.
Cand a ajuns la intersectia cu Calea Dorobantilor, nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului electric situatie in care a surprins si accidentat grav pe B.
Stefan cel Mare, dupa care a surprins si accidentat grav pe D. MARIANA de 56 de ani din Bucuresti, care se afla pe partea carosabila a str.
google-analytics.com