La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L. CRISTIAN de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe bd. Theodor Pallady dinspre bd. 1 Decembrie 1918 catre bd. Nicolae Grigorescu.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei RATB
"Dumbrava Noua", a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 65 de ani, neidentificata, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
Victima neidentificata a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 07 august 2010, in jurul orei 17.00, I. MIHAI de 29 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Polo, pe bd. Lascar Catargiu dinspre P-ta Romana catre P-ta Victoriei.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Str. Ghe. Manu, datorita vitezei excesive si pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a acrosat bordura scuarului ce separa sensurile de mers, dupa care a intrat in coliziune cu unitatea semaforica, a rupt patru stalpisori de delimitare si un arbore ornamental, dupa care s-a rasturnat.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui I. MIHAI, care a ramas internat la spital.
La fata locului a intervenit un echipaj de descarcerare.
Conducatorul auto nu a fost testat cu aparatul alcooltest datorita conditiei medicale, i-au fost recoltate probe biologice si emana in aerul respirat vapori de alcool.