Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (3.68 secunde)
Delinesti cu Drumul Taberei a surprins si accidentat usor pe T. Issa de 40 ani, care circula regulamentar. In urma accidentului pietonul a fost indrumat de la spital la domiciliu.
Uverturii, a surprins si accidentat grav pe A. Sandu de 56 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Barbu Vacarescu, moment in care a surprins si accidentat grav pe N. Adriana de 27 ani, din judetul Suceava, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta pe marcajul pietonal.
Timisoara, a surprins si accidentat un minor de 15 ani, din judetul Teleorman, la traversarea strazii, de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au comunicat ca ieri soferul unui camion care circula dinspre Craiova catre Bechet a accidentat-o grav pe fetita, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La prima vedere, chiar daca accidentul a fost unul usor, soldat cu avarieri usoare, si credeti ca prin plata amenzii si inmanarea politei de asigurare RCA celui accidentat, ati scapat de griji, va inselati, de fapt de aici incolo incep marile probleme datorate birocratiei din Romania.
Prima zi de Craciun a fost plina pentru salvamontisti. In doar 24 de ore, au primit 34 de apeluri, cele mai multe pentru salvatorii din Lupeni, Busteni si Sibiu.
Ori ca sa initieze legea celor batuti si accidentati nu cred ca este nevoie ca el insusi sa fie batut sau accidentat.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii, luni, in cazul politistului care a accidentat doua fetite pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedand.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat ca va fi revizuita procedura de selectie a politistilor din sursa externa, in urma accidentului de saptamana trecuta, cand un politist recrutat astfel a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni si a ranit o alta.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Rimniceanu, Veiga Varzim Miranda, Achim, Tavares, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Budescu, Da Veiga Lopes ABSENT: Briceag (accidentat) ANTRENOR: Liviu Ciobotariu Stadion: "Ilie Oana" (Ploiesti)
Inceputul e cam accidentat, dar e baiat mare si descurcaret, dupa cum se lauda colegii, asa ca ar trebui sa faca fata.
"Zizou" a fost accidentat la umar, apoi o fi fost si injurat, cine stie... Italia a devenit campioana mondiala, dar pretind ca ea a fost ajutata, la loviturile de departajare, de zeita norocului.
Depasind intersectia fara presemnalizare aparuta instantaneu in zona Cotrocenilor, sa ne continuam parcursul pe traseul accidentat al votului uninominal, in speranta ca la capatul drumului eforturile nu vor fi in zadar.
CFR Cluj s-a impus, joi seara, impotriva bielorusilor de la Sahtior Soligorsk, scor 1-0 (1-0), in partida retur din turul trei preliminar al Conference League.
Survoland in zbor de porumbei cunoscutele mormane de dosare in lucru de la DNA ori trimise instantelor pe numele ilustrilor demnitari de diferite culori, gen Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu, George Copos, Codrut Seres, sa aterizam fortat pe un teren accidentat si inca nedefrisat complet.
google-analytics.com