La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos. Mihai Bravu.
Cand a ajuns in dreptul refugiului statiei RATB "Pridvorului" a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 30 - 35 ani, care a ramas neidentificata.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U. KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. Tepes Voda dinspre bd. Pache Protopopescu catre sos. Mihai Bravu.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda Octavia, condus de I. Mihai de 43 de ani din Bucuresti, pe str. Agricultori catre str. Matei Voievod.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui I. Mariana de 47 de ani din Bucuresti, ocupanta in autoturismul marca Skoda Octavia, care de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.